Libnet.ro
UNICEF

01:06

Operatiunea de cautare a avionului companiei Malaysia Airlines include 57 de nave si 48 de avioane

B1 B1,
Operatiunea de cautare a avionului companiei Malaysia Airlines include 57 de nave si 48 de avioane

Cea mai ampla operatiune de cautare a avionul Malaysia Airlines disparut pe 8 martie cu 239 de persoane la bord are loc vineri, cu 57 de nave si 48 de avioane din 13 tari, scrie EFE, citata de Agerpres. inca. continuă pe B1

Interpol, despre cazul avionului disparut al companiei Malaysia Airlines: Nu este vorba despre un incident terorist

Secretarul general al Interpol, Ronald K. Noble, care ancheteaza disparitia avionului companiei Malaysia Airlines, a declarat ca pista terorista este tot mai indepartata, infomreaza AFP. Cu cat avem mai mult.

Boeing se implica in cautarea avionului apartinand Malaysia Airlines.

Constructorul aeronautic american Boeing a anuntat luni ca participa, alaturi de autoritatile americane, la cautarile avionului de tip Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: China a mobilizat 10 sateliti pentru localizarea avionului disparut Boeing s-a alaturat echipei NTSB, Agentia americana pentru Securitatea Transporturilor, a anuntat constructorul intr-un comunicat succint. Echipa este pozitionata in regiune cu scopul de a oferi .

Interpol: Disparitia avionului Malaysia Airlines nu este cauzata de un atac terorist.

Disparitia avionului companiei Malaysia Airlines nu pare sa fie generata de un atac terorist, a declarat, marti, Interpol, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Acuzatii grave in cazul avionului disparut.

Interpol: Disparitia avionului Malaysia Airlines nu a fost un atac terorist.

Disparitia avionului companiei Malaysia Airlines nu pare sa fie generata de un atac terorist, a declarat, marti, Interpol, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Acuzatii grave in cazul avionului disparut Cu cat avem mai multe informatii, cu atat suntem mai inclinati sa conchidem ca nu este vorba despre un incident terorist, a declarat Noble. Este vorba despre trafic de fiinte umane, a adaugat el, referindu-se la prezenta la bordul avionului a cel putin doua persoane care .

CIA nu exclude ipoteza unui complot terorist in cazul avionului disparut al Malaysia Airlines

Ipoteza unui complot terorist nu poate fi exclusa in ancheta privind disparitia avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, a declarat John Brennan, directorul Agentiei Centrale americane de Informatii.

Interpol: Disparitia avionului Malaysia Airlines, relationata cu traficul de fiinte umane

Disparitia avionului companiei Malaysia Airlines nu pare sa fie generata de un atac terorist, a anuntat marti Interpol, potrivit The Guardian. Cu cat avem mai multe informatii, cu atat suntem mai inclinati.

Ipoteza in cazul disparitiei avionului Malaysia Airlines: Aeronava ar fi disparut in zona critica denumita Triunghiul Dragonului

Ipoteza socanta in cazul disparitiei avionului companiei Malaysia Airlines. Mai multe voci sunt de parere ca aeronava cu 239 de oameni la bord ar fi fost absorbita de ceva mult mai periculos decat Triunghiul.

China a mobilizat zece sateliti pentru localizarea avionului Boeing al Malaysia Airlines

China a mobilizat zece dintre satelitii sai in speranta localizarii avionului de tip Boeing al companiei Malaysia Airlines, care a disparut de pe radar in urma cu patru zile, relateaza AFP. Satelitii.

China a mobilizat zece sateliti pentru localizarea Boeingului apartinand Malaysia Airlines

China a mobilizat zece dintre satelitii sai in speranta localizarii avionului de tip Boeing apartinand companiei Malaysia Airlines, care a disparut de pe radar in urma cu patru zile, a anuntat marti presa oficiala, relateaza AFP.

China a mobilizat zece sateliti pentru localizarea Boeingului apartinand Malaysia Airlines

China a mobilizat zece dintre satelitii sai in speranta localizarii avionului de tip Boeind apartinand companiei Malaysia Airlines, care a disparut de pe radar in urma cu patru zile, a anuntat marti presa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )