Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opozantul rus Aleksei Navalnii ramane in arest 30 de zile (VIDEO)

B1 B1,
Opozantul rus Aleksei Navalnii ramane in arest 30 de zile (VIDEO)

Opozantul rus Aleksei Navalnii ramane in arest 30 de zile. Acesta a fost ridicat de politisti, duminica dupa-amiaza, chiar de pe aeroporul Seremetievo din Moscova. Abia ce revenise in Rusia din Germania,. continuă pe B1

Aleksei Navalnii, arestat pentru 30 de zile. Sedinta de judecata s-a desfasurat la sectia de Politie

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta va sta in izolatorul Politiei pana pe 15 februarie. Mandatul de arestare a fost eliberat in dupa-amiaza zilei de luni, 18 ianuarie, de judecatoarea Elena Morozova, care a desfasurat sedinta de judecata chiar in sectia de Politie unde a fost adus politicianul imediat ce a fost retinut pe aeroportul Seremetievo din Moscova.

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat pe aeroport, la revenirea in Moscova (VIDEO)

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat de Politie la sosirea pe aeroportul Seremetievo din Moscova, la punctul de control al pasapoartelor. De altfel, inainte ca acesta sa revina din Germania,.

Alexei Navalnii va ramane in arest pentru 30 de zile - hotarare judecatoreasca

Un judecator rus a dispus luni ca politicianul de opozitie Alexei Navalnii sa fie retinut pentru 30 de zile pana la 15 februarie, a anuntat purtatoarea de cuvant a politicianului pe Twitter, anunta Reuters si Financial Post.

Opozantul rus Alexei Navalnii urmeaza sa revina la Moscova, in ciuda amenintarii ca va fi arestat

Opozantul rus Alexei Navalnii, care acuza Kremlinul ca l-a otravit vara trecuta, urmeaza sa revina duminica la Moscova, in ciuda dorintei exprimate de autoritatile ruse de a-l aresta si posibil de a-l condamna la multi ani de detentie, relateaza DPA si Reuters.

Aleksei Navalnii le cere sustinatorilor sai sa iasa in strada, dupa ce a fost plasat in arest pentru 30 de zile VIDEO

Opozantul rus Aleksei Navalnii le-a cerut sustinatorilor sai sa iasa in strada si sa protesteze fata de conducerea de la Kremlin. intr-un mesaj video publicat pe Youtube, imediat dupa ce a fost plasat in arest preventiv pentru 30 de zile, Aleksei Navalnii a afirmat ca Vladimir Putin si anturajul sau care se ascund in bucare se tem cel mai mult de proteste.

Liderii UE cer eliberarea imediata a opozantului rus Aleksei Navalnii Consilierul pentru securitate nationala al lui Joe Biden: Autorii acestui scandalos atac trebuie trasi la raspundere

Charles Michel, presedintele Consiliului European, a cerut autoritatilor ruse sa il elibereze imediat pe opozantul Aleksei Navalnii, arestat pe aeroport chiar la revenirea in Moscova. Un mesaj similar a transmis.

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat dupa ce a aterizat la Moscova

Opozantul politic rus Aleksei Navalnii a revenit, duminica, la Moscova, dupa ce a stat mai multe luni in Germania, in urma otravirii cu agentul neurotoxic Noviciok. Politicianul a acuzat o tentativa de asasinat la adresa sa, pusa in practica la ordinul presedintelui rus Vladimir Putin.

Ministrul Bogdan Aurescu: Arestarea liderului opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, e inacceptabila

Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, a reactionat imediat dupa apartia informatiilor conform carora principalul opozant rus, Aleksei Navalnii, a fost arestat imediat ce a revenit in Moscova. Aurescu a punctat.

Navalnii, dupa ce a fost retinut, ii indeamna pe rusi sa iasa in strada impotriva regimului Putin

Plasat in detentie pentru 30 de zile, opozantul rus Aleksei Navalnii si-a indemnat compatriotii sa iasa in strada impotriva banditilor aflati la putere.

Navalnii s-a intors la Moscova intr-o atmosfera tensionata: Peste 50 de opozanti retinuti. Opozantul rus a fost arestat pe aeroport VIDEO

Avionul care l-a adus pe opozantul rus Aleksei Navalnii de la Berlin la Moscova a aterizat pe un alt aeroport decat cel prevazut initial.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )