Libnet.ro
UNICEF

21:45

Navalnii, dupa ce a fost retinut, ii indeamna pe rusi sa iasa in strada impotriva regimului Putin

Adevărul Adevărul,
Navalnii, dupa ce a fost retinut, ii indeamna pe rusi sa iasa in strada impotriva regimului Putin

Plasat in detentie pentru 30 de zile, opozantul rus Aleksei Navalnii si-a indemnat compatriotii sa iasa in strada impotriva banditilor aflati la putere. continuă pe Adevărul

Alexei Navalnii a fost retinut de cum a pus piciorul pe pamant rusesc

Alexei Navalnii a fost retinut de politie pe aeroportul Seremetovo din Moscova, transmit mai multe p.

Aleksei Navalnii a fost retinut pe aeroportul din Moscova. Ce declaratii a reusit sa faca opozantul VIDEO

Liderul opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, a revenit in Federatia Rusa in seara zilei de duminica, 17 ianuarie, insa a fost retinut pe aeroport imediat ce a ajuns la controlul de pasapoarte.

VIDEO Momentul retinerii lui Navalnii, la sosirea in Rusia

Criticul Kremlinului, Alexei Navalnii, a fost retinut duminica de politia rusa la controlul pasapoartelor, dupa ce s-a intors in Rusia din Germania, pentru prima data dupa ce a fost otravit in vara, scrie Reuters.

Aleksei Navalnii le cere sustinatorilor sai sa iasa in strada, dupa ce a fost plasat in arest pentru 30 de zile VIDEO

Opozantul rus Aleksei Navalnii le-a cerut sustinatorilor sai sa iasa in strada si sa protesteze fata de conducerea de la Kremlin. intr-un mesaj video publicat pe Youtube, imediat dupa ce a fost plasat in arest preventiv pentru 30 de zile, Aleksei Navalnii a afirmat ca Vladimir Putin si anturajul sau care se ascund in bucare se tem cel mai mult de proteste.

VIDEO Alexei Navalnii a ajuns in Rusia si a fost retinut Sunt fericit ca am ajuns. Nu ma tem, a spus opozantul, inconjurat de jurnalisti si sustinatori UE cere eliberarea criticului Kremlinului

Opozantul Kremlinului Alexei Navalnii a ajuns duminica seara din Germnia in Rusia pentru prima data de cand a fost otravit vara trecuta, dupa ce avionul acestuia a fost redirectionat in ultima clipa de la aeroportul Vnukovo pe Seremetievo nordul Moscovei). La sosire, Navalnii a fost retinut de politie asa, asa cum autoritatile ruse isi exprimasera deja dorinta de a-l aresta. Carismaticul militant anti-coruptie a fost aseptat de sute de suporteri pe Vnukovo, iar peste 50 dintre acestia au fost retinuti de fortele de ordine.

Alexei Navalnii a fost arestat la sosirea la Moscova

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat duminica seara, 17 ianuarie, la punctul de control al pasapoartelor de pe aeroportul Seremetievo din Moscova, transmite Reuters.

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat pe aeroport, la revenirea in Moscova (VIDEO)

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat de Politie la sosirea pe aeroportul Seremetievo din Moscova, la punctul de control al pasapoartelor. De altfel, inainte ca acesta sa revina din Germania,.

Alexei Navalnii a fost arestat la sosirea la Moscova

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat duminica seara, la punctul de control al pasapoartelor de pe aeroportul Seremetievo din Moscova, transmite Reuters.

Cu pistolul la supermarket. Un tanar care avea un comportament suspect a fost retinut de agentii de paza

Un tanar de 18 ani este cercetat pentru port sau folosire fara drept de obiecte periculoase dupa ce agentii de paza ai unui supermarket au observat ca are un comportament suspect si l-au retinut, chemand apoi Politia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2196 seconds )