Libnet.ro
UNICEF

21:15

Oprah Winfrey anunta ca nu va candida la alegerile prezidentiale americane din 2020

Hotnews Hotnews,
 Oprah Winfrey anunta ca nu va candida la alegerile prezidentiale americane din 2020

Prezentatoarea de talk-show Oprah Winfrey a infirmat speculatiile ca va candida la presedintia SUA in 2020, afirmand intr-un interviu publicat joi ca nu este un lucru care i se potriveste, relateaza DPA, citat de Agerpres. M-am intalnit cu cineva recent care mi-a spus ca m-ar ajuta cu campania. Nu este pentru mine, a declarat ea pentru revista de moda InStyle. continuă pe Hotnews

Oprah Winfrey, primele declaratii despre zvonurile ca ar candida la alegerile prezidentiale din SUA. Ce hotarare a luat vedeta TV

Oprah Winfrey a dezmintit zvonurile conform carora ar urma sa candideze la viitoarele alegeri prezidentale din Statelor Unite Ale Americii, in 2020.

Ce spune Gabriela Firea despre o candidatura la alegerile prezidentiale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica seara, ca nu ia in calcul o posibila candidatura a sa la alegerile prezidentiale, ea adaugand ca nu va renunta la functia de edil chiar daca i-ar cere acest lucru Liviu Dragnea sau partidul.

Trump este pregatit sa fie interogat in dosarul posibilei implicari a Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016: Abia astept

Presedintele american Donald Trump spune ca este pregatit sa fie audiat sub juramant de procurorul special Robert Muller, in dosarul posibilei interferente a Rusiei in alegerile prezidentiale de la sfarsitul anului 2016, relateaza presa internationala. Unii spun ca audierea ar putea fi sfarsitul anchetei.

Sa fie oare adevarat? Mircea Geoana a anuntat cine va fi CANDIDATUL PSD la alegerile PREZIDENTIALE

Fostul lider social-democrat Mircea Geoana a venit cu o noua ipoteza privind persoana care va fi desemnata de PSD sa candideze la viitoarele alegeri prezidentiale si cand se va face anuntul oficial.

FT: Pierderile marilor banci americane din imprumuturile pe card au crescut cu 20% in 2017

Primele patru mari banci de retail din SUA au consemnat, anul trecut, cresterea cu aproape 20% a pierderilor din imprumuturile acordate prin carduri de credit, ceea ce ridica semne de intrebare cu privire la capacitatea clientilor de a alimenta expansiunea economica, anunta FT. com.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )