Libnet.ro
UNICEF

23:30

Oprea, iesind de la Parchet: Am avut mai multe deplasari

România Liberă România Liberă,
Oprea, iesind de la Parchet: Am avut mai multe deplasari

Inainte ca vicepremierul sa fie audiat, ieri, in dosarul mortii lui Bogdan Gigina, au aparut noi informatii legate de obiceiul pe care acesta l-ar avea de a folosi in interes propriu dotarile ministerelor conduse. continuă pe România Liberă

Miele a vandut cu 75% mai multe masini de spalat vase

Compania de echipamente electrocasnice premium Miele a vandut cu 75% mai multe masini de spalat vase in primele noua luni ale anului in curs, comparativ cu perioada similara din 2014.

Miele a vandut cu 75% mai multe masini de spalat vase

Compania de echipamente electrocasnice premium Miele a vandut cu 75% mai multe masini de spalat vase in primele noua luni ale anului in curs, comparativ cu perioada similara din 2014.

Localnicii din mai multe comune buzoiene sunt terorizati de ursi

Mai multe comunitati din zona de deal a judetului Buzau sunt terorizate de ursi. Salbaticiunile ies din paduri, dau navala aproape in fiecare noapte in gospodariile localnicilor si sfarteca tot ce gasesc in grajduri. Oamenii se tem insa ca si viata lor este in pericol. Vanatorii au dezlegare de la minister sa impuste salbaticiunile iar satenii sunt despagubiti daca anunta autoritatile in cel mult 24 de ore.

CNA a amendat postul Pro TV pentru mai multe editii ale emisiunii La Maruta

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis in sedinta de marti, 27 octombrie, sa amendeze cu 50. 000 de lei postul Pro TV, pentru trei editii ale emisiunii La Maruta in care au fost difuzate mai multe inregistrari in care erau prezentate scene violente.

Un oficial rus afirma ca delegatii ale ASL au vizitat Moscova in mai multe randuri. Rebelii sirieni dezmint

Delegatii ale gruparii de opozitie Armata Siriana Libera, sustinuta de Occident, au efectuat vizite la Moscova in mai multe randuri, a declarat luni o sursa din cadrul Ministerului rus de Externe, citata de agentii, insa patru reprezentanti ASL au dezmintit marti acest lucru, pentru Reuters.

Perchezitii ample la societatea unui cetatean italian. Politistii au gasit mai multe arme albe pe care acesta le detinea ilegal

Politistii galateni au descins la societatea unui cetatean italian unde au descoperit un pistol cu gaze, munitie aferenta si mai multe arme albe, pe care le detinea ilegal.

X Factor 2015: O copila de 16 ani a primit cele mai multe laude de la juriu (VIDEO)

Anamaria Krisztina Blaga a primit, vineri seara, cele mai multe laude din partea juratilor showului X Factor. Cei trei jurati au aplaudat-o in picioare, bucurosi ca o copila de 16 ani, atat de talentat, a venit la acest show.

Cele mai multe accidente de munca, in comertul cu amanuntul, in primul semestru

Sectorul comertului cu amanuntul a inregistrat cei mai multi angajati care au suferit accidente de munca, in primul semestru din acest an, respectiv 129, numarul fiind in crestere cu 17,3% fata de aceeasi perioada a anului precedent, conform unei statistici publicate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )