Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai multe accidente de munca, in comertul cu amanuntul, in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele mai multe accidente de munca, in comertul cu amanuntul, in primul semestru

Sectorul comertului cu amanuntul a inregistrat cei mai multi angajati care au suferit accidente de munca, in primul semestru din acest an, respectiv 129, numarul fiind in crestere cu 17,3% fata de aceeasi perioada a anului precedent, conform unei statistici publicate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. continuă pe Ziarul Bursa

X Factor 2015: O copila de 16 ani a primit cele mai multe laude de la juriu (VIDEO)

Anamaria Krisztina Blaga a primit, vineri seara, cele mai multe laude din partea juratilor showului X Factor. Cei trei jurati au aplaudat-o in picioare, bucurosi ca o copila de 16 ani, atat de talentat, a venit la acest show.

Perchezitii la 10 persoane suspectate ca au inselat mai multe firme

Politistii fac perchezitii sambata, in Arges si Dolj, la locuintele a 10 persoane care ar fi inselat mai multe firme, de la care au preluat marfa, folosind datele unor societati fictive, si nu au mai transportat-o la destinatari, bunurile ajungand in.

Perchezitii in Arges si Dolj, la zece persoane care au inselat mai multe firme

Politistii fac perchezitii sambata, in Arges si Dolj, la locuintele a 10 persoane care ar fi inselat mai multe firme, de la care au preluat marfa, folosind datele unor societati fictive, si nu au mai transportat-o la destinatari, bunurile ajungand in Romania, unde au fost vandute pe piata neagra.

Scandal la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea din Slobozia. Mai multe fundatii au fost evacuate din sediul institutiei

Mai multe ONG-uri care functionau in sediul Centrului Cultural UNESCO Ionel Perlea din Slobozia au fost evacuate de Prefectura Ialomita. Potrivit reprezentantului Guvernului in teritoriu acestea profitau de o prevedere emisa de Consiliul Judetean Ialomita, document considerat pe langa lege.

Cele mai importante OBIECTIVE din intreaga lume au STRALUCIT in lumina ALBASTRA. Vezi detaliile evenimentului

Cele mai importante cladiri si monumente din intreaga lume vor fi iluminate, sambata seara, in culoarea albastra.

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Anda Adam, Andra si Catalin Maruta, INNA si Alexandra Stan sau chiar Lindsay Lohan, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

FOTO INEDITE. Cele mai cunoscute picturi renascentiste, recreate cu mecanici auto

Cele mai cunoscute picturi renascentiste, intre care Cina cea de taina de Leonardo DaVinci, Crearea lui Adam de Michelangelo Buonarroti si Lectia de anatomie a doctorului Tulp de Rembrandt van Rijn au fost recreate de un fotograf american, Freddy Fabris, intr-un magazin auto, in care modelele au fost mecanici.

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Antonia, Anda Adam sau Iulia Vantur si pana la Adelina Pestritu ori Carmen Negoita, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

Coasta mexicana, lovita de cel unul dintre cele mai puternice uragane din istorie. Patricia poate avea efecte catastrofale

Uraganul Patricia, considerat de unele institute meteorologice drept unul dintre cele mai puternice inregistrate vreodata, a lovit vineri coasta mexicana.

Coasta mexicana, lovita de unul dintre cele mai puternice uragane din istorie. Patricia poate avea efecte catastrofale

Uraganul Patricia, considerat de unele institute meteorologice drept unul dintre cele mai puternice inregistrate vreodata, a lovit vineri coasta mexicana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )