Libnet.ro
UNICEF

07:30

Oprea nu va fi pe listele PSD la alegerile parlamentare, ca sa fie clar pentru toata lumea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oprea nu va fi pe listele PSD la alegerile parlamentare, ca sa fie clar pentru toata lumea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a precizat miercuri seara ca fostul vicepremier Gabriel Oprea nu va fi pe listele PSD la alegerile parlamentare, pe motiv ca sustine lupta impotriva coruptiei. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: Ca sa fie clar pentru toata lumea. Gabriel Oprea NU va fi pe listele PSD (FOTO)

Liviu Dragnea a declarat ca senatorul Gabril Oprea nu va fi pe listele PSD. Presedintele PSD dezminte zvonurile potrivit carora Gabriel Oprea ar urma sa candideze la parlamentare pe listele PSD. Dragnea a.

PNL, in fata unui nou esec: Cifrele ultimului SONDAJ cu privire la alegerile parlamentare, un dezastru pentru liberali (FOTO)

Alianta Noastra Romania, partidul lui Marian Munteanu, a solicitat catre BCS, efectuarea unui sondaj in Capitala cu privire la alegerile parlamentare. Astfel, daca ar avea loc alegeri parlamentare ant.

Dragnea, inainte de protestele anuntate: Gabriel Oprea nu va fi pe listele PSD

Cu o seara inainte de proteste, presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, aseara, pe pagina sa de Facebook, ca fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, nu se va afla pe listele PSD la alegerile parlamentare. in aceeasi seara, Gabriel Oprea a iesit public la Antena 3 pentru a anunta ca ia in calcul o demisie din Senat pentru a ramane fara imunitate.

PSD va propune pe listele sale la alegerile parlamentare si persoane cu dizabilitati

Liviu Dragnea, presedintele Partidului Social Democrat PSD), a anuntat ca pe listele partidului la alegerile parlamentare se vor regasi si persoane cu dizabilitati, se arata intr-un comunicat de presa.

Cine va aparea pe listele PSD la alegeri. Dragnea: Am luat o decizie interna in partid

Partidul Social Democrat va propune pe listele sale la alegerile parlamentare si persoane cu dizabilitati, a anuntat marti presedintele PSD, Liviu Dragnea. in Romania, exista peste.

Cristi Ghica, vicepresedinte USR, la Adevarul Live: il va sustine USR pe Dacian Ciolos in functia de premier si dupa alegerile parlamentare?

Vicepresedintele USR, Cristi Ghica, este invitat, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a discuta despre strategia USR de a trece pragul parlamentar, despre posibilitatea ca USR sa-l sustina pe Dacian Ciolos in functia de premier si dupa alegerile parlamentare, dar si despre decizia Senautlui de al proteja pe Gabriel Oprea de Justitie.

Dragnea: Victor Ponta candideaza pe listele PSD, nu a fost nevoie de vot in Comitetul Executiv/ Dragnea anunta ca sunt toate sansele sa candideze si el din nou

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca Victor Ponta va candida pe listele PSD, cu toate ca este sub control judiciar si codul de etica al partidului interzice acest lucru, si ca decizia a fost luata in cadrul Comitetului Executiv National prin discutii, fara a fi nevoie de vot, transmite Mediafax.

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii, despre cazul Oprea: Legea trebuie sa fie egala pentru toti

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, evita sa se refere explicit la cazul senatorului Gabriel Oprea, dar subliniaza principiul conform caruia legea trebuie sa fie egala pentru toti.

Anomalii in registrul electoral: Ultimele date arata ca peste 600.000 de alegatori din strainatate sunt inscrisi pentru alegerile parlamentare. Autoritatile au comunicat oficial ca doar cateva mii de romani s-au inscris

Anomalii greu de explicat in registrul electoral. Potrivit ultimelor date, peste 600 de mii de alegatori din strainatate sunt inscrisi pentru alegerile parlamentare din acest an. Situatia naste.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, despre votul din Senat in cazul lui Gabriel Oprea: Democratia trebuie sa fie egala pentru toti

Democratia trebuie sa fie egala pentru toti, a declarat marti ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, referindu-se la faptul ca senatorii au respins luni solicitarea DNA de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )