Libnet.ro
UNICEF

14:15

Opt morti, printre care un copil, in explozia unei masini-capcana la Damasc

Antena3 Antena3,
Opt morti, printre care un copil, in explozia unei masini-capcana la Damasc

Opt persoane, printre care un copil si doua femei, au fost ucise sambata in explozia unei masini-capcana, in apropierea unui fost bastion al regimului din apropiere de Damasc, a anuntat Observatorul sirian. continuă pe Antena3

Opt morti, dintre care un copil, in explozia unei masini-capcana in apropiere de Damasc

Opt persoane, dintre care un copil si doua femei, au fost ucise sambata in explozia unei masini-capcana in apropierea unui fost bastion al regimului din apropiere de Damasc, a anuntat Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDH), citat de AFP.

Sapte tari europene, printre care Franta si Romania, cer aplicarea unui protectionism industrial european

Franta si alte sase tari europene, printre care si Romania cer, intr-o scrisoare adresata presedintelui Comisiei, ca statele europene sa-si poata subventiona mau usor industria pe viitor, in contextul unei mondializari neloiale, scrie Les Echos, in editia electronica.

Sapte tari europene, printre care Franta si Romania, cer aplicarea unui protectionism ...

Franta si alte sase tari europene, printre care si Romania cer, intr-o scrisoare adresata presedintelui Comisiei, ca statele europene sa-si poata subventiona mai usor industria pe viitor, in contextul unei mondializari neloiale, scrie Les Echos, in editia electronica, potrivit Hotnews. ro. Din partea Romaniei, scrisoarea este semnata de ministrul Economiei, Daniel Chitoiu. Trebuie sa ne concentram pe o revizuire ambitioasa a politicii noastre industriale, pledeaza Arnaud Montebourg, .

DNA: 67 de persoane, printre care presedinti de sectii din Teleorman, Vrancea si Gorj, urmarite penal

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de 67 de persoane acuzate de fraude la referendum, printre care 49 de presedinti si membri ai unor sectii din Teleorman, Vrancea si Gorj si 18 observatori din partea unor ONG-uri, membri de partid, care l-au ajutat pe Liviu Dragnea.

Trei italieni si sase romani, printre care si seful Asociatiei Judetene de Vanatoare, arestati pentru 29 de zile in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda

Noua persoane retinute in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda - trei italieni si sase romani - au fost arestate preventiv, pentru 29 de zile, printre principalele acuzatii care li se aduc fiind nerespectarea regimului armelor si munitiilor si abuz in serviciu in forma calificata, informeaza Mediafax. Printre acestia se numara si seful Asociatiei Judetene de Vanatoare si Pescuit Sportiv AJVPS) Constanta, Danut-Vasile Miron, dar si mai multi paznici de vanatoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2212 seconds )