Libnet.ro
UNICEF

18:15

Opt romani au fost arestati in timp ce incercau sa sparga un magazin de bijuterii din Paris

Hotnews Hotnews,
 Opt romani au fost arestati in timp ce incercau sa sparga un magazin de bijuterii din Paris

Opt persoane au fost prinsi in flagrant si arestati in timp ce incercau sa jefuiasca un magazin cu bijuterii aflat in apropierea celebrului bulevard Champs-Elysees din Paris, anunta surse din cadrul politiei franceze, conform AFP. continuă pe Hotnews

Trei medici de la spitalul din Targu-Carbunesti AU FOST ARESTATI

Trei medici de la spitalul din Targu-Carbunesti au fost arestati pentru 29 de zile pentru luare de mita. Medicii, doi ginecologi si un anestezist, au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau.

Trei deputati ai partidului Zorii Aurii din Grecia au fost arestati preventiv

Alti trei deputati ai partidului grec de extrema-dreapta Zorii Aurii au fost arestati preventiv, doi sambata si unul duminica, dupa ce au fost acuzati de conducerea unei organizatii criminale, a anuntat tribunalul, relateaza AFP.

Cei trei medici de la Spitalul Targu Carbunesti, retinuti pentru luare de mita, au fost arestati

Cei trei medici de la Spitalul de Urgenta din Targu Carbunesti, retinuti, vineri, dupa ce au fost prinsi in flagrant luand mita de la o pacienta pentru a-i face cezariana, au fost arestati preventiv de Tribunalul Dolj, relateaza Mediafax.

Opt barbati, probabil romani, acuzati ca voiau sa sparga un magazin de bijuterii, retinuti la Paris

Opt barbati, cel mai probabil romani, au fost retinuti luni, la Paris, fiind surprinsi in flagrant in timp ce incercau sa sparga un magazin de bijuterii in apropierea celebrului Bulevard Champs-Elysees, anunta surse din cadrul politiei citate de AFP.

Grecia: Inca doi parlamentari ai partidului Zori de Aur au fost arestati preventiv

Inca doi parlamentari membri ai partidului de extrema dreapta grec Zori de Aur au fost plasati sambata seara in arest preventiv la Atena pentru conducerea unei organizatii criminale, potrivit tribunalului, relateaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )