Libnet.ro
UNICEF

06:00

Opt soldati turci au fost ucisi intr-un atac cu bomba atribuit PKK

B1 B1,
Opt soldati turci au fost ucisi intr-un atac cu bomba atribuit PKK

Un atac cu bomba atribuit rebelilor Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK) a dus la moartea a opt soldati turci. Bomba controlata de la distanta a explodat in momentul trecerii unei patrule militare intr-o zon. continuă pe B1

Alerta in Turcia: opt soldati ucisi, doua persoane arestate

Persoane inarmate au deschis focul asupra unor politisti turci in apropierea unui palat din Istanbul si opt soldati au fost ucisi miercuri intr-un atac cu bomba din sud-estul tarii, sporind criza survenita ca urmare a faptului ca liderii politici ai tarii nu au reusit sa formeze un nou guvern, transmite Reuters.

Sapte oameni au fost ucisi de tauri in Spania

De la inceputul lunii iulie, in timpul festivalurilor de vara din Spania, sapte oameni au fost ucisi de taurii lasati sa alerge pe strazi, patru dintre ei fiind omorati doar in weekendul trecut, informeaza BBC.

Turcia: Nou atac al rebelilor din PKK. Bilantul victimelor

Opt soldati au fost ucisi, miercuri, intr-un atac din provincia Siirt din Turcia, atribuit rebelilor din Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK), a anuntat armata turca.

Frank-Walter Steinmeier: Situatia din estul Ucrainei este exploziva. Trei civili au fost ucisi la Horlivka

Situatia din estul Ucrainei este exploziva, a avertizat ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, intr-un interviu publicat duminica de Bild am Sonntag, in timp ce schimburile de focuri se intensifica in regiunile separatiste ucrainene Donetk si Lugansk Donbas), provocand noi decese in randul civililor.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )