Libnet.ro
UNICEF

23:30

Orange vine cu vesti grozave pentru toti abonatii: le ofera gratuitati

B1 B1,
Orange vine cu vesti grozave pentru toti abonatii: le ofera gratuitati

Orange, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de telecomunicatii din Romania, vine cu vesti grozave pentru abonatii sai: ofera gratuitati. Ce fel de gratuitati ofera. continuă pe B1

Vesti proaste pentru toti cei cu centrale termice pe gaz sau curent. Ce se intampla cu facturile

Odata cu liberalizarea preturilor la furnizarea de gaze naturale catre populatie, autoritatile si-ar fi dorit o stabilizare a pietei, pe criterii de concurentiale, dar se pare ca efectul este cu totul altul, unul pe care nu il asteptau. Vesti proaste pentru toti cei cu centrale termice pe gaz sau curent Autoritatea de reglementare a preturilor .

Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora

Pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai buna, Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel si impactul asupra mediului sa fie cat mai redus. Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora Lidl a anuntat inaugurarea unui nou magazin pe o suprafata de 1300 de metri patrati. Noua unitate va fi .

Pericol pentru toti cei cu card si cont bancar la aceasta banca. Risti sa ramai fara bani

Zeci de romani acuza o banca ca le-a blocat banii. Acestia au probleme cu cardurile bancare. Clientii acestei banci trebuie sa stie aceste informatii. Pericol pentru toti cei cu card si cont bancar la aceasta banca. Risti sa ramai fara bani Mai multi clienti ai Raiffeisen Bank sustin ca atunci cand au incercat sa scoata .

Vesti proaste pentru romani. Vom plati facturi din ce in ce mai mari la gazesi energie electrica!

Vestile proaste pentru romani nu inceteaza sa apara. Oamenii ar putea plati facturi din ce in ce mai mari la gaze naturale si energie electrica. Liberizarea pietei nu a condus la efectul voit.

Vesti proaste pentru romani. Vom plati facturi din ce in ce mai mari la gaze si energie electrica!

Vestile proaste pentru romani nu inceteaza sa apara. Oamenii ar putea plati facturi din ce in ce mai mari la gaze naturale si energie electrica. Liberizarea pietei nu a condus la efectul voit.

Surpriza de proportii pentru toti romanii. Lidl da gratis asa ceva. Ce trebuie sa faca fiecare client?

Lidl a venit cu o surpriza de proportii pentru clientii din Romania. Vorbim de data asta de tichete de cumparaturi si de-o campanie reala din partea Lidl, nu cum au fost alte fraude facute.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )