Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un oras turistic a ramas fara internet din cauza maimutelor

Antena3 Antena3,
Un oras turistic a ramas fara internet din cauza maimutelor

Un oras turistic din India are probleme cu internetul din cauza maimutelor. Miile de maimute care sunt lasate in libertate pe strazile orasului distrug cablurile retelei de internet, spre disperarea localnicilor,. continuă pe Antena3

Suceava: Peste doua sute de persoane au ramas blocate in masini din cauza zapezii

Peste doua sute de persoane din 64 de autovehicule au ramas inzapezite, vineri dupa-amiaza, pe drumul european E 85, din judetul Suceava, din cauza viscolului puternic, acestea fiind deblocate treptat cu ajutorul echipelor de interventie, .

Iarna in aprilie: Tiruri blocate in Pasul Gutai din cauza zapezii abundente. Circulatia se desfasoara cu dificultate in Pasul Tihuta

Iarna la inceput de aprilie. Mai multe tiruri au ramas blocate pe DN1 8, in Pasul Gutai din cauza zapezii abundente cazute in ultimele ore. Si nu sunt singurele probleme. Se circula ingreunat si in Pasul.

Situatie fara precedent in Romania, din cauza arestarilor. DNA blocheaza activitatea Parlamentului, iar arestul Politiei e plin-ochi

Situatie fara precedent in Romania, din cauza arestarilor. DNA blocheaza activitatea Parlamentului, iar arestul central al Politiei este plin pana la refuz. Alesii nu mai au timp sa se ocupe de leg.

Un Airbus A319 al Germanwings a aterizat de urgenta la Stuttgart din cauza unei defectiuni tehnice

Un avion Airbus A319 al companiei germane low-cost Germanwings, ce zbura sambata pe ruta Koln-Venetia, a fost nevoit sa aterizeze la Stuttgart din cauza unei scurgeri de ulei la unul dintre motoare, transmit agentiile internationale de presa citand un anunt difuzat de compania aeriana.

Val de incidente pentru Germanwings. Un avion al companiei a fost deviat spre Stuttgart din cauza unei probleme tehnice

Un avion Germanwings cu 128 de persoane la bord, care asigura o cursa de la Koln catre Venetia, a fost deviat spre Stuttgart sambata din cauza unei posibile pierderi de ulei, a anuntat compania aeriana, citata.

Seria incidentelor in care sunt implicate avioane ale Germanwings continua: O aeronava a companiei, deviata spre Stuttgart din cauza unei probleme tehnice

Nou incident in care ste implicat un avion al companiei Germanwings, filiala low-cost a Lufthansa. O aeronava care efectua o cursa de la Koln catre Venetia a fost deviata spre Stuttgart, sambata, din cauza unei.

Un avion Germanwings, deviat spre Stuttgart din cauza unei posibile pierderi de ulei

Un zbor al companiei Germanwings catre Venetia a fost redirectionat spre Stuttgart, sambata, din cauza unei posibile pierderi de ulei, a anuntat operatorul aerian intr-un comunicat, potrivit Reuters.

Drumuri nationale iNCHISE din cauza viscolului, in judetul Suceava

Autoritatile sucevene au inchis circulatiei, vineri dupa-amiaza, si DN 17A intre localitatile Balcauti si Dornesti, din cauza viscolului, aceeasi masura luandu-se anterior pentru DN 2 Iacobesti-Siret,.

Circulatia metroului a fost iNTRERUPTA, din cauza unui scurtcircuit la o sina

Circulatia metroului bucurestean a fost perturbata joi dimineata, pe magistrala Berceni - Pipera, din cauza unui scurcircuit la un izolator, undeva intre statiile Piata Romana si Piata Victoriei. in jurul.

Recep Tayyip Erdogan si-a scurtat vizita in Romania din cauza atacului armat de la Istanbul

Presedintele Turciei, Recep Erdogan, si-a scurtat vizita in Romania din cauza incidentelor din ultimele zile de la Istanbul. Dupa ce in cursul zilei de marti, un procuror turc a fost ucis de catre doi terori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )