Libnet.ro
UNICEF

20:30

Orasul cu cea mai mare intindere din tara, unde marele scriitor Ion Creanga a luat raie de la caprele Irinucai

Adevărul Adevărul,
Orasul cu cea mai mare intindere din tara, unde marele scriitor Ion Creanga a luat raie de la caprele Irinucai

Orasul Brosteni, din judetul Suceava, este situat in zona montana si, chiar daca este greu de crezut, este orasul cu cea mai mare suprafata din Romania, intinzandu-se pe aproape 600 de kilometri patrati. Localitatea este pomenita si de Ion Creanga in Amintiri din copilarie, cand Nica ia raie de la caprele Irinucai. continuă pe Adevărul

Wilshire Grand Tower, cea mai inalta cladire din Los Angeles

Un nou bloc zgarie-nori din centrul orasului american Los Angeles va deveni, anul viitor, cea mai inalta cladire din zona de vest a raului Mississippi. La inceputul lunii septembrie a fost finalizata constructia acoperisului cladirii Wilshire Grand Tower, de 73 de etaje, a carei inaltime este de 335 de metri. Aceasta depaseste cu aproape 25 de metri cladirea U. Bank Tower, aflata in vecinatate, care detinea anterior titlul de cea mai inalta cladire din regiune, din 1989.

George Becali anunta ca va construi cel mai mare spital din Romania, in valoare de 100 de milioane de euro

Omul de afaceri George Becali anunta construirea celui mai mare spital din Romania. Investitia, care se ridica la 100 de milioane de euro, va fi suportata in totalitate de acesta, dupa cum sustine chiar el.

Decizie neasteptata a celui mai mare sprinter din lume. Anuntul facut cu doar o zi in urma a cazut ca un fulger

Usain Bolt, cel mai mare sprinter din lume, si-a anuntat retragerea din lumea sportului. Atletul jamaican a declarat ca va alerga pentru ultima oara la Campionatele Mondiale din 2017 .

George Becali anunta ca va construi cel mai mare spital din Romania, in valoare de 100 de milioane de euro

Omul de afaceri George Becali anunta construirea celui mai mare spital din Romania. Investitia, care se ridica la 100 de milioane de euro, va fi suportata in totalitate de acesta, dupa cum sustine chiar el.

Volkswagen a inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor din ultimii doi ani si jumatate

Vanzarile grupului german Volkswagen VW) au crescut cu 7,1% in septembrie, cel mai important avans lunar din aprilie 2014, informeaza Bloomberg si Reuters.

Cea mai importanta zi din istoria Timisoarei, sarbatorita cu fast in capitala Banatului: 300 de ani de europenitate

Timisoara sarbatoreste cu fast 300 de ani de la eliberarea de sub ocupatia otomana. Data de 18 octombrie 1716 este considerata de multi istorici cea mai importanta zi din istoria Timisoarei.

Gigi Becali le da peste nas politicienilor: Voi construi cel mai mare spital

Patronul ros-albastrilor, George Becali, planuieste sa le dea peste nas celor din clasa politica si sa construiasca cel mai mare spital din Romania, potrivit stiripesurse. ro. Vreau sa.

Reteta tortului de fasole. Cea mai excentrica formula din celebra carte de bucate a Sandei Marin

Pare ciudat sa folosesti fasolea in deserturi, dar totusi in cartea de bucate a celebrei Sanda Marin exista o reteta de tort de fasole. Prajitura aceasta nu contine faina, doar o lingura de pesmet, dar glazura de ciocolata o scoate insa din anonimat si transforma o banala prajitura cu fasole intr-un desert rafinat.

Cum a ajuns cea mai veche rafinarie din Romania sa fie vanduta bucata cu bucata. A rezistat peste 100 de ani, chiar si ploii de bombe nemtesti din razboiul mondial

In iulie 2010 s-a auzit in Campina, pentru ultima data, sirena care anunta finalul schimbului de zi la Rafinaria SteauaRomana. A fost ziua in care ultimii salariati, 334 de persoane, primeau notificare de concediere colectiva. Ceea ce nu au reusit bombardamentele din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a reusit statul roman: sa puna pe butuci un colos care timp de mai bine de 100 de ani a rafinat petrol fara incetare.

Cea mai mica chirie din Bucuresti: 1 leu

Cele mai mici contracte de inchiriere declarate la ANAF, in Capitala, au fost de 1 leu in sectorul 2, 10 lei in sectorul 5, 20 lei in sectorul 4, 23 lei in sectorul 6, 30 lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )