Libnet.ro
UNICEF

22:45

Orasul din Europa unde romana a devenit a doua limba oficiala (FOTO)

B1 B1,
Orasul din Europa unde romana a devenit a doua limba oficiala (FOTO)

Blue Air, compania aeriana care are un capital privat romanesc isi pune toata baza in acest an pe afaceri de 300 de milioane de euro dupa o crestere de peste 50% a numarului de pasageri si dupa. continuă pe B1

Orasul din Europa unde limba romana a devenit a doua limba oficiala (FOTO)

Blue Air, compania aeriana care are un capital privat romanesc isi pune toata baza in acest an pe afaceri de 300 de milioane de euro dupa o crestere de peste 50% a numarului de pasageri si dupa.

Economia Romaniei va creste in 2017 cu 3,4%, cel mai inalt ritm din Europa

Publicatia The Economist estimeaza o crestere a economiei romanesti cu 3,4% in 2017, cel mai mare avans din Europa, sustinut in special de consum, dar avertizeaza ca statul are prea multi angajati, iar deficitul bugetar va depasi plafonul de 3% din produsul intern brut PIB).

Noul rasfatat al Hollywood-ului, actorul de origine romana, Sebastian Stan ar vrea sa colaboreze cu regizorii romani: imi plac filmele din Europa, sunt mai bune decat in America

Actorul de origine romana Sebastian Stan, cunoscut in cetatea filmului pentru rolurile din trilogia Captain America, Martianul, Lebada Neagra si aparitiile episodice din serialul Gossip Girl.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2856 seconds )