Libnet.ro
UNICEF

18:30

Orasul din Romania care se afla in topul celor mai sigure locuri de vizitat din Europa

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania care se afla in topul celor mai sigure locuri de vizitat din Europa

Oradea se regaseste in topul celor mai sigure destinatii de calatorie din Europa, in vreme de pandemie. Oradea a ajuns in acest top datorita numarului mic de infectari si a masurilor luate la hoteluri si terase. continuă pe Antena3

Topul celor mai avantajoase oferte de furnizare a gazelor

Consumatorii de gaze au zeci de oferte mai avantajoase decat ofertele furnizorilor lor actuali. Conform unui studiu realizat de Asociatia Energia Inteligenta exista 10 furnizori care ofera gaze naturale consumatorilor actuali ai ENGIE sub pretul ofertat de acesta si 16 furnizori oferte) care ofera gaze naturale sub pretul pe care-l ofera EON la consumatorii sai actuali.

Primarul unei localitati din Romania ofera teren gratuit celor care vor sa construiasca pensiuni

In comuna Parva, aflata la poalele muntilor Rodnei, primarul pune la bataie 20 de hectare. Le da teren celor care vin cu bani si vor sa construiasca pensiuni si cabane.

Care este cea mai mare fericire a unei femei. Topul celor mai fericite bancuri

Oamenii pozitivi, optimisti au un simt al umorului aparte si fac fata mai usor provocarilor. Astazi, va propunem o selectie de bancuri care au ca tema fericirea.

O Universitate din Romania vrea sa construiasca cel mai mare centru de cercetare in Inteligenta Artificiala din Europa de Est

La Cluj se doreste dezvoltarea unui Institut de Cercetare in Inteligenta Artificiala. Acesta ar urma sa inglobeze sapte mari centre de cercetare, fiecare cu mai multe laboratoare si sute de specialisti din diverse domenii.

Minele mortale de carbune in Romania comunista. Cum munceau romanii in cele mai riscante exploatari

Sute de mii de romani munceau in exploatarile miniere din Romania aflata sub regim comunist. Minele de carbune au fost in topul celor mai riscante unitati miniere.

Primarul unei localitati din Romania le ofera teren gratuit celor care vor sa isi construiasca pensiuni pentru a sprijini turismul

Este vorba despre localitatile din Muntii Rodnei. Aici poti gasi peisaje care iti taie rasuflarea, iar ospitalitatea localnicilor si traditiile din zona te fac sa vrei sa descoperi natura pas cu pas. Cu.

Lista judetelor din Romania cu cele mai putine cazuri de coronavirus

Judetele care au inregistrat cele mai putine cazuri de coronavirus din tara, ajung si ele la cateva zeci, chiar sute de imbolnaviri. Asadar, chair daca locuiti in acele zone, acesta nu este un motiv de relaxare, deoarece in ultimele zile numarul de cazuri a crescut in mod general, peste tot in tara, informeaza Code for Romania.

Studentii si elevii ii cer lui Iohannis sa respinga legea prin care este interzisa in scoli orice referire la identitatea de gen: Parlamentul a trimis educatia din Romania in Evul Mediu

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) si Consiliul National al Elevilor CNE) condamna adoptarea de catre Senat, camera decizionala, a amendamentului care interzice orice activitate in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen in scoli si universitati. Studentii si elevii spun ca Parlamentul a legiferat abuzurile asupra persoanelor al caror gen nu corespunde sexului biologic, a limitat dreptul la educatie al acestora si a instigat la ura impotriva lor, trimitand educatia din Romania in Evul Mediu si cer presedintelui sa nu promulge actul normativ.

ROMAN: Toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, anunta ca toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate, iar cele care depasesc 7. 000 de lei vor fi impozitate cu 85%, ca urmare a unui amendament initiat si sustinut de liberali si social-democrati, conform Agerpres. ro.

Locul din Romania in care poti calca pe un scorpion

Scorpionii sunt un ordin de animale nevertebrate din clasa Arachnida, increngatura Arthropoda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )