Libnet.ro
UNICEF

06:45

Orasul din Romania care serbeaza pe 10 aprilie doar 95 de ani de la Marea Unire. Cum se explica paradoxul Jimboliei

Adevărul Adevărul,
Orasul din Romania care serbeaza pe 10 aprilie doar 95 de ani de la Marea Unire. Cum se explica paradoxul Jimboliei

In 10 aprilie 2019, se implinesc 95 de ani de cand orasul Jimbolia din judetul Timis) a trecut sub administratie romaneasca. continuă pe Adevărul

Orasul din Romania care ar putea interzice masinile sub Euro 4. Proiectul a intrat deja in dezbatere publica

Primaria Iasi ar putea, in anii urmatori, sa interzica tranzitarea orasului cu masini care au norme de poluare sub Euro 3, respectiv Euro 4. Municipalitatea ieseana a lansat in dezbatere publica mai multe.

Alerta meteo: Vesti ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Duminica, 7 aprilie,vremea va fi calda in regiunile intracarpatice si in general normala termic in rest. Cerul va fi variabil, cu innorari in jumatatea de sud-est a tarii. Pe arii restranse va ploua.

Mesaje emotionante pentru Gabriel, tanarul din Botosani care a murit la doar 18 ani din cauza unei boli cumplite

Gabriel Vieru s-a stins din viata la doar 18 ani, lasand in urma o multime de visuri si planuri ramase neatinse. Prietenii si familia incearca din greu sa treaca peste acest moment ingrozitor. Tanarul a .

Caru' cu vedete: Topul barbatilor celebri din Romania care au devenit tatici la varste de bunici; Primele poze cu Laura Andresan insarcinata; Oana Mares revine in televiziune dupa o pauza de 4 ani.

Cum le-au transformat operatiile estetice pe surorile Kardashian-Jenner. Cand ne gandim la interventii estetice nu putem sa nu mentionam familia. Ce vedete si personalitati au participat la Gala Femeia Anului 2018. De 21 de ani, revista Avantaje organizeaza Gala Femeia Anului, in cadrul careia.

HOROSCOP Jupiter retrograd 10 aprilie 11 august 2019. E momentul sa va schimbati perspectiva. Nimic nu e doar alb, nimic nu e doar negru

HOROSCOP Jupiter retrograd. Jupiter, cea mai mare planeta din sistemul solar, a cincea planeta de la Soare, planeta norocului, expansiunii, oportunitatilor intra in miscare retrograda intre 10 aprilie si 11 august 2019.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 10 APRILIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 10 APRILIE 2019 pentru Zodia Scorpion -Daca seful iti da ordine, le respecti, altfel va apela la autoritatea sa pentru a te mustra, ceea ce nu-ti convine. Muncesti mult doar ca.

Orasul din Romania care ar putea interzice masinile sub Euro 4. Proiectul a intrat deja in dezbatere publica

Primaria Iasi ar putea, in anii urmatori, sa interzica tranzitarea orasului cu masini care au norme de poluare sub Euro 3, respectiv Euro 4.

incepand de miercuri, 10 aprilie, Adevarul iti prezinta Mari conferinte care au impartit lumea Leonida Loghin

Titlul Mari conferinte care au impartit lumea va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul in ziua de miercuri, 10 aprilie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 20 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani de la data aparitiei, in limita stocului disponibil.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 10 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 10 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti -Parca ar fi doua personalitati in interiorul tau care se lupta pentru suprematie. Esti la mijloc si nu stii pe care s-o asculti, pe.

Curs valutar BNR azi, 10 aprilie: Leul se devalorizeaza in raport cu euro si dolarul

Banca Nationala a Romaniei a afisat cursul valutar pe 10 aprilie, la ora 13:00. Moneda europeana inregistreaza o crestere pentru a doua zi consecutiva +0,0085 lei), in timp ce dolarul american este in crestere cu 0,0066 lei. A crescut, de asemenea, atat francul elvetian +0,0005 lei), cat si lira sterlina +0,0057 lei). in luna martie, [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )