Libnet.ro
UNICEF

01:06

Orban: Guvernul vrea sa plateasca o parte din salariul privatilor care ies din somaj tehnic

Adevărul Adevărul,
Orban: Guvernul vrea sa plateasca o parte din salariul privatilor care ies din somaj tehnic

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul ia in calcul plata unei parti din salariul privatilor, reangajati dupa ce ies din somajul tehnic, masura urmand sa fie aplicata pe o perioada limitata. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban promite alocari mai mari din impozitul pe venit pentru sustinerea investitiilor

Premierul Ludovic Orban promite alocari mai mari din impozitul pe venit pentru investitii ale autoritatilor locale si va da voie universitatilor sa cheltuiasca si ele soldurile la dispozitie tot pentru astfel de obiective, care au ca scop sustinerea economiei romanesti, potrivit Mediafax.

JOACA DE-A EXPORTUL Guvernul vrea sa relaxeze exportul de produse agricole, dupa ce l-a interzis

Dupa ce, la mijlocul saptamanii trecute, ministrul de interne, Marcel Vela, a emis Ordonanta Militara nr. 8 prin care, la solicitarea premierului Ludovic Orban a interzis, in perioada starii de urgenta, exporturile de cereale si produse agricole din tara noastra, in urma datelor primite din teren, ministrul agriculturii, Adrian Oros, vrea o noua ordonanta care sa dea la loc, comanda.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Avem 562.000 de cereri de somaj tehnic pentru salariati. O parte din plati s-au facut. Asteptam rectificarea bugetara pentru restul (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, miercuri, in debutul sedintei de guvern, ca o prima parte dintre romanii care au solicitat ajutorul statului privind somajul tehnic au primit banii in cont. Este.

Spania a relaxat o parte din restrictii, dupa scaderea numarului deceselor provocate de coronavirus

Spania a permis luni ca unele firme sa isi reia activitatea, dar a mentinut unele dintre cele mai stricte masuri din Europa, in pofida scaderii numarului de decese provocate de pandemia de coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )