Libnet.ro
UNICEF

08:00

Orban ironizeaza lista de candidati a PSD pentru Primaria Capitalei: Personaje vetuste

Adevărul Adevărul,
Orban ironizeaza lista de candidati a PSD pentru Primaria Capitalei: Personaje vetuste

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca nu intelege deciziile unor oameni politici care au detinut cele mai inalte functii in statul roman de a se inscrie drept candidati la alegerile locale, opinand ca acestia trebuia sa fi facut ceea ce este de facut atunci cand au avut toata puterea. in acest context, primul ministru afirma ca nu va accepta niciodata sa se puna in astfel de situatii. continuă pe Adevărul

Florin Calinescu, veste trista in ziua in care a intrat in cursa pentru Primaria Capitalei

Florin Calinescu a intrat in cursa pentru Primaria Capitalei, candidand din partea Partidului Verde. Candidatura actorului a fost inscrisa la Biroul Electoral Central marti, in ultima zi in care se mai puteau face inscrieri, potrivit prim-vicepresedintelui partidului, Cristian Vlad Soare.

Viorel Catarama, candidatura invalidata pentru Primaria Capitalei

Biroul Electoral a invalidat candidatura lui Viorel Catarama la Primaria Capitalei, iar omul de afaceri anunta ca se va adresa instantei.

Digi24: CTP, despre lista de candidati a PSD: Doamna Firea vrea votul unor cetateni din Tampitopole

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit, miercuri dimineata, la Digi24 despre batalia pentru Primaria Capitalei.

Cum comenteaza CTP lista de candidati a PSD: reprezinta Balul Vampirilor, oameni expirati in domeniile lor de activitate

Miercuri dimineata, Cristian Tudor Popescu a fost invitat la Digi24 pentru a vorbi despre lupta pentru primaria Capitalei si candidatii trimisi in joc de fiecare partid.

Florin Calinescu intra in cursa pentru Primaria Capitalei. Candideaza din partea Partidului Verde

Prim-vicepresedintele Partidului Verde, Vlad Soare, a anuntat pe Facebook ca Florin Calinescu este alegerea partidului sau pentru Primaria Capitalei.

De ce crede Traian Basescu ca va castiga alegerile pentru Primaria Capitalei: Mizez pe votantii nehotarati pentru care cred ca voi fi solutia (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca are sanse mari sa obtina un nou mandat de primar general al Capitalei dupa alegerile locale programate pe 27 septembrie. intr-o interventie in cadrul emisiunii.

Calin Popescu-Tariceanu si-a lansat candidatura pentru Primaria Capitalei: Nu trebuie sa devina Micul Paris, el trebuie sa devina Marele Bucuresti

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si-a depus, marti, candidatura la Primaria Generala a Capitalei. Bucurestiul trebuie sa isi gaseasca propria cale. Nu trebuie sa devina Micul Paris, el trebuie sa devina Marele Bucuresti, a declarat acesta.

Viorel Catarama, scos din cursa pentru Primaria Capitalei

Viorel Catarama a anuntat ca i-a fost invalidata candidatura din cauza a 80 semnaturi de sustinere c.

Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale. Cum arata calendarul si cine s-a inscris in cursa pentru Primaria Capitalei

Calendarul anuntat de catre Autoritatea Electorala Permanenta arata ca marti, 18 august, se incheie termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale. Daca data de 24 august a fost stabilita pentru.

Candidati exotici la Primaria Capitalei. Adriana Bahmuteanu vrea Primaria Sectorului 1, iar Brigitte Pastrama vaneaza un loc de consilier la Sectorul 2

Adriana Bahmuteanu se inscrie azi in cursa pentru Primaria Sectorului 1 din Capitala ca independent, potrivit surselor Adevarul. De asemenea, fost sotie a lui Ilie Nastase, Brigitte Pastrama, se afla pe lista de consilieri a lui Dan Cristian Popescu de la Sectorul 2, mai spun sursele citate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3112 seconds )