Libnet.ro
UNICEF

21:16

Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale. Cum arata calendarul si cine s-a inscris in cursa pentru Primaria Capitalei

B1 B1,
Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale. Cum arata calendarul si cine s-a inscris in cursa pentru Primaria Capitalei

Calendarul anuntat de catre Autoritatea Electorala Permanenta arata ca marti, 18 august, se incheie termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale. Daca data de 24 august a fost stabilita pentru. continuă pe B1

Astazi este ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerilor locale. Cine s-a inscris in cursa pentru Primaria Capitalei

Termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din 27 septembrie se incheie marti. Potrivit calendarului transmis de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) ramanerea definitiva a candidaturilor va fi pe 24 august, iar campania electorala incepe pe 28 august.

PSD a lansat candidatii pentru Capitala, la alegerile locale. Marcel Ciolacu: Aratati oamenilor de ce sunteti in stare

PSD a lansat candidatii pentru alegerile locale privind Capitala. S-au facut mici schimbari facute in anumite sectoare. Se pastreaza linia pe care a avut-o PSD la alegerile trecute.

Astazi este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale

Termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din 27 septembrie se incheie azi. Potrivit calendarului transmis de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), ramanerea definitiva a candidaturilor va fi pe 24 august, iar campania electorala incepe pe 28 august.

Cum se fac listele cu nume false pentru Alegerile Locale. Imagini video de necrezut

Un film montat a aparut pe YouTube, in care mai multi angajati ai Primariei Sectorului 5 al Capitalei vorbesc si lucreaza la alcatuirea de liste false cu semnaturi pentru alegerile locale. Cum se fac listele cu nume false pentru Alegerile Locale in videoclipul postat pe internet se vede cum oamenii se plang ca sunt exploatati .

Rares Bogdan, anunt devastator pentru PSD. Planul liberalilor pentru alegerile locale

Rares Bogdan vede o victorie zdrobitoare a PNL la alegerile locale de pe 27 septembrie. Prim-vicepresedintele PNL a afirmat, intr-o interventie la un post TV, ca liberalii isi vor bate propriul record si vor castiga localele cu un scor care se va duce spre 40%.

Orban: Motiunea PSD este un act iresponsabil. Scopul e sa puna mana pe putere sa organizeze ei alegerile locale si parlamentare. Asta e in capul lor, sa fure la vot

Premierul Ludovic Orban sustine ca motiunea de cenzura anuntata de PSD este un act iresponsabil, singura ratiune fiind preluarea puterii pentru a organiza alegerile, a fura la vot si a folosi institutiile statului pentru a-si maximiza scorul electoral.

Vedetele care candideaza la primarie. Alegerile locale din 2020 au nume grele pe lista candidatilor

Ce nume grele sunt pe listele alegerilor locale din 2020? Cateva din persoanele din showbiz si-au incercat si ele norocul. Care sunt sansele lor? Alegeri locale 2020: Ce vedete candideaza la primarie? Potop de vedete pe listele de la alegerile locale din 2020! Din ce in ce mai multe personaje cunoscute lumii intregi au parasit .

Cum s-a reabilitat fiul unui primar, condamnat in trecut la inchisoare, pentru a putea candida la alegerile locale

Calin Roman, fiul primarului din Deta, judetul Timis, reabilitat la inceputul acestui an dupa ce in trecut a fost condamnat la inchisoare cu executare, a fost plasat pe lista PNL pentru consiliul judetean pe un loc eligibil. in procesul de reabilitare, Roman a aratat ca lucreaza la Aquatim, firma de apa si canalizare a Consiliului Local Timisoara.

Liberalii merg pe mana lui Dinu Iancu Salajanu pentru sefia CJ Salaj. Cine sunt ceilalticandidati cu care ataca alegerile locale

Daca pentru sefia Consiliului Judetean, liberalii au candidat propriu, pentru postul de primar sustin propunerea Aliantei USR-PLUS.

Cine e Andra Maftei, cel mai tanar candidat la alegerile locale 2020

Partidul Puterii Umaniste social- liberal) propune pentru postul de primar al comunei Sacosu Turcesc din judetul Timis pe cel mai tanar candidat de la aceste alegeri locale.

ştiri de la B1

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )