Libnet.ro
UNICEF

09:45

Orban: Am luat decizia de angajare a raspunderii Guvernului pe buget si modificarea OUG 114

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Orban: Am luat decizia de angajare a raspunderii Guvernului pe buget si modificarea OUG 114

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri dimineata, ca a decis angajarea raspunderii Guvernului pe proiectul legii bugetului de stat, pe proiectul legii bugetului asigurarilor sociale si pe modificarea Ordonantei de Urgenta 114. continuă pe Wall-Street Ro

PSD depune sesizare la CCR cu privire la asumarea raspunderii Guvernului pe modificarea LEGILOR JUSTITIEI si a OUG 51 privind transporturile

Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea a anuntat, luni, ca PSD va depune in cursul zilei sesizarile la Curtea Constitutionala cu privire la asumarea raspunderii Guvernului pe modificarea legilor justitiei si a OUG.

Iohannis: Angajarea raspunderii Guvernului pe buget - o varianta fezabila

Bugetul pe anul viitor este unul bun, care prevede sumele necesare la toate capitolele, iar varianta angajarii raspunderii Guvernului pe acest proiect este fezabila, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis: Bugetul pentru 2020 a fost facut in conditii foarte dificile Asumarea raspunderii Guvernului, varianta fezabila

Bugetul pentru 2020 a fost facut in conditii foarte dificile, iar Guvernul a trebuit sa tina cont de unele restrangeri, a sustinut presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre reducerile de buget pentru domenii importante, precum sanatatea. El a mai spus ca asumarea raspunderii Guvernului pe bugetul de stat pentru 2020 este o varianta fezabila. Buget 2020 Multe ministere au bugete diminuate in 2020. Cine va primi mai mult si cine mai putin.

Angajarea raspunderii Guvernului pentru legea bugetului de stat va avea loc luni, 23 decembrie

Angajarea raspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat si al asigurarilor sociale de stat pe anul 2020 si pe modificarea OUG 1142018 va avea loc in sedinta Parlamentului de luni, 23 decembrie, informeaza Ag.

Eugen Teodorovici: O asumare a raspunderii Guvernului pe legea bugetului este neconstitutionala. PSD ia in calcul sesizarea CCR

Senatorul PSD Eugen Teodorovici spune ca o asumare a raspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat este neconstitutionala. Fostul ministru al Finantelor aminteste de o decizie a CCR din anul 2010 potrivit careia a fost neconstitutionala asumarea raspunderii Executivului pe Legea educatiei.

ALFRED SIMONIS: Angajarea raspunderii Guvernului pe bugetul 2020 este o masura antidemocratica, dictatoriala

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Alfred Simonis, a calificat, miercuri, drept o masura antidemocratica, dictatoriala angajarea raspunderii Guvernului pe bugetul de stat pe 2020, anuntand ca parlamentarii social-democrati vor amenda proiectul astfel incat sa rezulte o forma macar decenta.

CLAUDIU NASUI: USR nu sustine asumarea raspunderii pe buget

Uniunea Salvati Romania nu sustine asumarea raspunderii Guvernului pe proiectul de buget pentru anul viitor, procedura care lasa Parlamentul in offside, a declarat, marti, deputatul USR Claudiu Nasui, membru al Comisiei pentru buget, finante si banci.

Calendarul pentru asumarea raspunderii Guvernului: Amendamente pana luni, ora 10:00, sedinta comuna la ora 16:00

Guvernul isi va asuma raspunderea pentru buget, bugetul asigurarilor sociale si abrogarea Ordonantei 114 luni, in sedinta comuna a Parlamentului, la ora 16:00, potrivit calendarului stabilit de birourile permanente reunite ale celor doua camere.

Teodorovici contraataca: Asumarea raspunderii Guvernului pe plafoanele bugetare este neconstitutionala

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca asumarea raspunderii pe legea plafoanelor bugetare de catre Guvernul Orban este neconstitutionala.

Un membru CSM afirma ca asumarea raspunderii Guvernului pentru legi in Justitie este interzisa

Avocatul Toni Neacsu, fost judecator si membru CSM, apreciaza ca angajarea raspunderii Executivului .

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )