Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban spune ca deocamdata nu se discuta intrarea lui Nicusor Dan in PNL

România Liberă România Liberă,
Orban spune ca deocamdata nu se discuta intrarea lui Nicusor Dan in PNL

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat ca deocamdata nu se discuta despre intrarea in. continuă pe România Liberă

Orban, intrebat daca l-a anuntat Nicusor Dan ca ar vrea sa se inscrie in PNL: Nu am avut discutii pe tema asta

Ludovic Orban a declarat, intrebat daca l-a anuntat Nicusor Dan despre intentia de a se inscrie in PNL, ca nu a vorbit cu acesta despre subiect si ca discutiile si inainte de a decide sa candideze la Primaria Capitalei si dupa au fost legate de problemele si solutiile pentru Bucuresti.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa aflarea rezultatelor

Nicusor Dan si premierul Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti. Am venit sa ii multumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o impreuna.

Cum a reactionat Nicusor Dan, dupa rezultatele exit-poll. Anuntul neasteptat al lui Ludovic Orban

Dupa o campanie agitata si un vot care a fost o premiera pentru romani, iata ca a venit si seara in care aflam primele rezultatele ale alegerilor locale 2020. Nicusor Dan a primit fericit cifrele de la principalele centre care au realizat sondaje de tip exit-poll, iar declaratiile lui au fost pe placul celor care .

Ludovic Orban: Nicusor Dan era deja profilat pe aceastapozitiede Primar General. Lumea care avea incredere inel. Mi s-a parut sica are si vointade a castiga (VIDEO)

Ludovic Orban a vorbit marti seara, in platoul B1 TV despre sustinerea pe care i-a oferit-o in campania electorala candidatului la Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Premierul a declarat ca era aproape.

Ludovic Orban: Capitala are datorii vizibile de 4 miliarde. Cine stie cate mai sunt ascunse. Nicusor Dan trebuie sa faca o evaluare, ca situatia e extrema (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca prima grija a lui Nicusor Dan, dupa ce-si va incepe mandatul de Primar General, va fi sa evalueze situatia cheltuielilor si a datoriilor.

Mihai Gadea, imaginea serii: Cine sunt cei care au venit sa petreaca cu Ludovic Orban si Nicusor Dan

Mihai Gadea i-a prezentat, duminica seara, pe cei care au venit sa petreaca cu premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan, imediat dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor pentru Bucuresti.

Nicusor Dan, la sediul liberalilor: Am venit sa-i multumesc prietenului meu Ludovic Orban Ce a spus despre scenariul intrarii in PNL si ce mesaj are pentru Firea

Castigatorul alegerilor din Bucuresti, Nicusor Dan, a mers duminica seara la sediul PNL pentru a-i multumi prietenului Ludovic Orban pentru campania pe care au dus-o impreuna, afirmand ca va colabora cu guvernul pentru punerea in practica a proiectelor, de la metroul de suprafata, la autostrada centurii.

Ludovic Orban, dupa victoria lui Nicusor Dan: Pentru prima oara in 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara la alegerile locale si bate PSD fara drept de apel (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine o prima declaratie dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru Capitala. Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul, a spus liderul.

Nicusor Dan a refuzat sa raspunda intrebarilor Antena 3: Va veti retrage plangerile impotria Primariei?

Nicusor Dan a refuzat sa raspunda intrebarilor Antena 3, la finalul conferintei de presa pe care a sustinut-o impreuna cu liderul PNL, Ludovic Orban. Mihaela Birzila l-a intrebat pe viitorul primar al Capitalei daca isi va retrage plangerile depuse impotriva Primariei Capitalei, insa acesta a plecat.

Emil Boc despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti: Fara PNL nu iesea primar

Emil Boc a sustinut ca victoria lui Nicusor Dan la alegerile din Bucuresti este cea mai mai victorie a dreptei si a PNL-ului. Fara ajutorul liberalilor, Nicusor Dan nu ar fi reusit, mai spune Boc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )