Libnet.ro
UNICEF

00:07

Secretul bucatarilor italieni pentru cele mai delicioase spaghete carbornara. Reteta zilei

Antena3 Antena3,
Secretul bucatarilor italieni pentru cele mai delicioase spaghete carbornara. Reteta zilei

Daca te-ai indragostit de gustul spaghetelor autentice italienesti, cu siguranta sfaturile si secretele bucatarilor italieni iti vor fi de folos pentru a prepara acasa o portie la fel de declicioasa ca in Roma. Afla de ce ingresiente ai nevoi si cum sa prepari spaghete carbonara din Reteta Zilei. continuă pe Antena3

Val de contestatii la Bacalaureat 2020. Cele mai multe cereri de recorectare, depuse la Romana

Foarte multi elevi au decis sa conteste notele primite in cadrul examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020. Cele mai multe cereri de recorectare au fost depuse la Limba si Literatura Romana.

Top 10 licee in Olt dupa rata de promovare la BAC. Liceul cu cele mai multe medii de 10 conduce

Top-ul unitatilor de invatamant dupa rezultatele obtinute de elevi la Bacalaureat nu ofera mari surprize, cele mai bune licee fiind aceleasi de ani buni.

Tarom reia o serie de zboruri comerciale catre unele dintre cele mai solicitate destinatii

Compania TAROM a anuntat oficial reluarea zborurilor comerciale regulate dintre Bucuresti si doua dintre cele mai solicitate destinatii, ambele rute urmand sa fie operate de vineri 3 iulie.

Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mici note la Bacalaureat

S-a incheiat prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020, iar rezultatele au fost publicate, marti, 30 iunie, de Ministerul Educatiei. Astfel ca, in topul judetelor cu cele mai mici note la Bacalaureat 2020.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am devenit una dintre cele mai periculoase tari din Europa. Pasii gresiti se intorc impotriva noastra (VIDEO)

Modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania ne-a facut sa devenim una dintre cele mai periculoase tari din Europa la momentul de fata, a sustinut Radu Banciu, in editia de luni seara a.

Klaus Iohannis: Pogromul de la Iasi, unul dintre cele mai teribile din al Doilea Razboi Mondial

Unul dintre cele mai teribile pogromuri din al Doilea Razboi Mondial s-a petrecut la Iasi, acolo unde evreii au fost vanati, maltratati si asasinati, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat ca, acum, la 79 de ani de la acea tragedie, nu trebuie sa devenim fara sa ne dam seama, martori tacuti la relativizarea Holocaustului.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Ochelarii

Intra o blonda intr-o farmacie si intreaba: - Aveti ochelari? - Pentru soare? - Nu, nu, pentru mine! .

Cele doua licee din Bucuresti unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10 la BACALAUREAT 2020

Pandemia a tinut in suspans mii de elevi care asteptau cu sufletul la gura sa afle cum se vor desfasura examenele la evaluarea nationala, respectiv la bacalaureat 2020. intr-un final, lucrurile s-au desfasurat bine, iar astazi au fost afisate notele si pentru BAC.

Admitere facultate 2020. Cele mai cautate specializari in 2020

Dupa sustinerea examenului de bacalaureat, absolventii claselor a 12-a se pregatesc intens pentru focul admiterii la facultate. Universitatile din marile centre universitare vor intra in urmatoarea perioada.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )