Libnet.ro
UNICEF

07:00

La Ordinea Zilei. Vasile Blaga: Victor Ponta vrea sa organizeze alegeri anticipate

Antena3 Antena3,
La Ordinea Zilei. Vasile Blaga: Victor Ponta vrea sa organizeze alegeri anticipate

La Ordinea Zilei ramane scandalul politic avandu-l drept protagonist pe premierul Victor Ponta. Am aflat astazi o ipoteza ciudata de la co-presedintele PNL, Vasile Blaga. Si anume ca Victor Ponta ar vrea, de. continuă pe Antena3

Vasile Blaga: Victor Ponta ar dori cat mai repede anticipate, dar cu el la guvernare. Nu va dori niciodata sa lase puterea pur si simplu

Copresedintele PNL Vasile Blaga este de parere ca premierul Victor Ponta ar dori cat mai repede anticipate, dar cu el la guvernare, precizand ca seful guvernului nu va dori niciodata sa lase puterea pur si.

Victor Ponta vrea mai multe rampe pentru cei cu dizabilitati: Vom face un control pentru a vedea care sunt acele cladiri care nu au ceea ce prevede legea (VIDEO)

Victor Ponta si-a facut reprosuri in legatura cu problemele cu care se confrunta persoanele cu dizabilitati, informeaza B1 TV. Premierul a simtit pe propria piele lipsa unor rampe la intrarea in sediul DNA,.

Vasile Blaga vrea o intalnire cu Gabriel Oprea: N-am mai vorbit si imi pare rau, chiar o sa vorbesc. Sa vedem daca Ponta mai doreste sustinerea domnului Oprea

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, marti, ca nu a mai vorbit de mult cu seful UNPR Gabriel Oprea, dar ca va avea curand o discutie cu acesta pe teme politice, scrie stiripesurse. ro. N-am mai vorbit si.

Vasile Blaga, despre premierul Ponta: Orice demnitar, din orice tara democratica, aflat in situatia domniei sale si-ar fi dat demisia

Vasile Blaga a vorbit despre situatia premierului Victor Ponta si este de parere ca orice demnitar din orice tara democratica aflat in situatia domniei sale si-ar fi dat demisia. Copresedintele PNL spune ca.

Vasile Blaga, despre premierul Ponta: Orice demnitar, din orice tara democratica, aflat in situatia domniei sale si-ar fi dat demisia (VIDEO)

Vasile Blaga a vorbit despre situatia premierului Victor Ponta si este de parere ca orice demnitar din orice tara democratica aflat in situatia domniei sale si-ar fi dat demisia. Copresedintele PNL spune ca.

Vasile Blaga: Voi discuta cu Gabriel Oprea pentru FORMAREA unei COALITII PNL-UNPR

Vasile Blaga: Sa vedem daca Ponta mai doreste sustinerea domnului Oprea pe un termen destul de scurt, pentru ca domnul Ponta ar dori anticipate, dr cu el la guvernare.

Valeriu Zgonea AR PUTEA LUA LOCUL lui Victor Ponta la CONDUCEREA PSD

Jurnalistul Radu Tudor a dezvaluit, in editia de luni a emisiunii La Ordinea Zilei, ca a aflat, pe surse, ca presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, ar fi batut palma cu Valeriu Zgonea, presedinte al.

Radu Tudor: Vreo capitala europeana doreste schimbarea premierului Victor Ponta. Este o insistenta nedemocratica

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a explicat, in editia de luni a emisiunii La Ordinea Zilei, realizata de Dana Grecu, la Antena 3, ca ce face DNA acum este sa incerce schimbarea.

Victor Ponta si Bogdan Aurescu, prezenti la aniversarea zilei nationale a Frantei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu si generalul Ion Oprisor, consilier prezidential pentru securitate nationala, au fost prezenti marti la aniversarea zilei nationale a Frantei.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o

Premierul Victor Ponta a explicat, intr-un interviu amplu acordat in emisiunea Sinteza Zilei, de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte - prim-ministru si ce crede cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )