Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ore de foc si numar record de solicitari la Serviciul de Ambulanta din Galati

Adevărul Adevărul,
Ore de foc si numar record de solicitari la Serviciul de Ambulanta din Galati

Canicula continua sa faca victime in randul galatenilor. in doar 24 de ore, peste 240 de persoane au avut nevoie de ajutorul Ambulantei, cu 60 la suta mai multe decat in mod obisnuit. Si de aceasta data cei mai afectati au fost batranii care nu au tinut cont de sfaturile medicilor si au iesit din case cand era foarte cald. continuă pe Adevărul

Spania, vizitata de un numar record de turisti

Spania a fost vizitata in primele sase luni ale acestui an de un numar record de 29,2 milioane de turisti straini, cu 4,2%, respectiv 1,2 milioane, mai multi decat in perioada similara din 2014, a anuntat .

Broker de insule grecesti: un numar record de clienti isi scot la vanzare insulele din regiune

Am avut recent un numar record de clienti care au decis sa-si vanda proprietatile din regiune Grecia - n. r. ), iar preturile variaza de la 1,7 milioane de euro, pana la peste 150 de milioane de euro, spune Chris Krolow foto), CEO,.

Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti - Ilfov: Pana luni spre dupa-amiaza au fost inregistrate peste 600 de solicitari la Ambulanta

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti Ilfov SABIF), Alis Grasu, a anuntat ca pana luni la orele dupa-amiezii, s-au inregistrat peste 600 de solicitari la Ambulanta, informeaza Agerpres. De azi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )