Libnet.ro
UNICEF

21:45

Organizarea alegerilor prezidentiale, miza uriasa a votului din Parlament

Antena3 Antena3,
Organizarea alegerilor prezidentiale, miza uriasa a votului din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis priveste cu ingrijorare spre Parlament mai ales ca miza uriasa a votului de azi o reprezinta organizarea alegerilor prezidentiale. Daca noul guvern nu va obtine votul de. continuă pe Antena3

VIDEO Dancila, inaintea votului din Parlament pentru Guvernul Orban: Asteptam cu incredere Iohannis si PNL insista sa instaleze la Palatul Victoria o echipa improvizata

Premierul demis Viorica Dancila a spus, la inceputul sedintei de astazi a Guvernului, ca asteapta cu incredere votul din Parlament la investirea Guvernului Orban. Ea a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a premierului desemnat, Ludovic Orban, spunand ca acestia insista sa instaleze la Palatul Victoria o echipa improvizata.

Ludovic Orban a devenit premier. Ce s-a intamplat in timpul votului din Parlament

Executivul Ludovic Orban a fost investit, luni in plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi pentru. Deputatii si senatorii au votat pentru validarea listei celor 16 ministri, precum si programul.

Rares Bogdan, calcule de ultim moment inaintea votului din Parlament: Noaptea e un sfetnic bun. Avem 238 de voturi pentru Guvernul Orban

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, a declarat la Antena 3 ca, in momentul de fata, 238 de parlamentari vor vota pentru investirea Guvernului Orban, aratand ca ultimele calcule arata ca este posibil ca.

STS a predat 25.000 de tablete pentru desfasurarea alegerilor prezidentiale: Operationalizarea sistemelor va avea loc in data de 5 noiembrie

Un numar de 25. 000 de tablete au fost predate atat in tara, cat si in strainatate pentru buna desfasurare a alegerilor prezidentiale, a anuntat Serviciul de Telecomunicatii Speciale citat de.

2.000 de romani au votat deja pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Aproape 2. 000 de cetateni romani din diaspora au votat deja anticipat, prin corespondenta, pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, desi inca nu se stie cine vor fi cei doi candidati care ajung in aceasta faza a procesului electoral.

Anunt ingrijorator despre ziua alegerilor prezidentiale. Ce se intampla in ziua votului

Seful Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin Buica,spune ca se asteapta si de aceasta data la cozi la sectiile de votare din strainatate.

SONDAJ Cu cine intentionati sa votati in primul tur al alegerilor prezidentiale?

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale a intrat pe ultima suta de metri. Cu o saptamana inaintea primului tur de scrutin, cu cine intentionati sa votati in aceasta faza a alegerilor?Participa la sondajul HotNews. ro.

Cum arata calculele si strategia PSD cu o saptamana inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale

Pentru prima data in istoria PSD tinta, la alegerile prezidentiale din noiembrie, este de a intra in turul doi. Cu acest target si cu un candidat caruia zilele ii sunt numarate la sefia partidului campania facuta de liderii social democrati a fost una lipsita de vitalitate si efervescenta. Premierul demis si candidatul Viorica Dancila a batut tara in lung si lat, intr-o campanie clasica la firul ierbii insotita doar de consilierii proprii si de singurul social-democrat care i-a ramas alaturi, Mihai Fifor.

USR: Prin votul de astazi din Parlament se incheie o perioada neagra din istoria recenta a Romaniei

USR a transmis, marti dupa investirea Guvernului Orban, ca se incheie o perioada neagra din istoria.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )