Libnet.ro
UNICEF

15:30

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Coronavirusul este inamicul umanitatii

Antena3 Antena3,
Organizatia Mondiala a Sanatatii: Coronavirusul este inamicul umanitatii

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a numit miercuri noul coronavirus un inamic al umanitatii. continuă pe Antena3

Directorul OMS: Coronavirusul este inamicul umanitatii

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a afirmat ca noul coronavirus este inamicul umanitatii.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Recomandam paracetamol, nu ibuprofen, persoanelor infectate cu noul coronavirus

Persoanele care au suspiciunea ca au contractat noul coronavius nu ar trebui sa ia popularul medicament ibuprofen fara consultarea medicului, a transmis marti Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), evidentiind existenta unor cercetari in desfasurare privind posibile efecte negative, relateaza DPA, citata de Agerpres.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: 9.769 de noi infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Aproape 10. 000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus s-au inregistrat in ultimele 24 de ore in intreaga lume, cu un total de 142. 539 de cazuri confirmate, a anuntat sambata Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), conform EFE, citata de Agerpres.

Raport OMS: Aproape 11.000 de cazuri noi de coronavirus intr-o singura zi in intreaga lume. ingrijorarea creste in Italia si Spania

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a inregistrat 10. 982 de cazuri noi de coronavirus in lume, intr-o singura zi, duminica, 15 martie. Italia si Spania, cele mai afectate tari din Europa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )