Libnet.ro
UNICEF

16:00

OTP Bank a avut un profit net de 14,9 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OTP Bank a avut un profit net de 14,9 milioane lei

Conform raportului original depus la Bursa de Valori din Budapesta, OTP Bank Rom and 515;nia a inregistrat un profit ajustat dupa impozitare de 14,9 milioane lei, cel mai bun rezultat din trimestrul al doilea al anului 2011 p and 515;na in prezent, potrivit unui comunicat remis de OTP. continuă pe Ziarul Bursa

OTP Bank revine pe profit in Romania. Cel mai bun rezultat din ultimii 3 ani

OTP Bank Romania a inregistrat profit net de un miliard de forinti 3,2 milioane de euro) in primul trimestru, cel mai mare castig incepand din trimestrul al doilea al anului 2011, rezultatul fiind sustinut de cresterea profitului operational si.

NEPI a inregistrat in primul trimestru un profit de 12,7 milioane de euro

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI) a raportat pentru primul trimestru un profit net de12,7 milioane de euro, mai mare fata de castigul din perioada corespunzatoare a anului trecut, de 11,2 milioane euro, potrivit unui raport al companiei remis BVB.

Profit de 13,3 milioane de euro pentru NEPI

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI) a raportat, in primul trimestru, un profit net de 13,3 milioane de euro, cu 19% mai mare fata de castigul din perioada similara din anul precedent, de 11,2 milioane euro, potrivit unui raport al companiei.

Banca Carpatica a avut pierderi in primul trimestru

Banca Comerciala Carpatica BCC) a inregistrat o pierdere neta de 900. 000 lei, in primul trimestru al acestui an, fata de un profit net de 14,9 milioane lei, in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )