Libnet.ro
UNICEF

17:00

OTP Bank revine pe profit in Romania. Cel mai bun rezultat din ultimii 3 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
OTP Bank revine pe profit in Romania. Cel mai bun rezultat din ultimii 3 ani

OTP Bank Romania a inregistrat profit net de un miliard de forinti 3,2 milioane de euro) in primul trimestru, cel mai mare castig incepand din trimestrul al doilea al anului 2011, rezultatul fiind sustinut de cresterea profitului operational si. continuă pe Wall-Street Ro

Leul a atins cel mai bun nivel din ultimele opt luni si jumatate, dupa ce SP a imbunatatit ratingul Romaniei

Leu s-a apreciat pana la cel mai bun nivel din ultimele opt luni si jumatate, ajungand vineri la 4,4275 lei pentru un euro. Aceasta apreciere vine dupa ce americanii de la agentia de evaluare financiara.

Cel mai bun compact a devenit mai bun: Sony RX100 III cu obiectiv nou de la Zeiss

Gama Cyber-shot RX100 este completata cu noul model Cyber-shot RX100 III. Senzorul ramane de 1 inci, dar obiectivul este mai luminos si poarta aceeasi semnatura Zeiss.

OTP Bank a avut un profit net de 14,9 milioane lei

Conform raportului original depus la Bursa de Valori din Budapesta, OTP Bank Rom and 515;nia a inregistrat un profit ajustat dupa impozitare de 14,9 milioane lei, cel mai bun rezultat din trimestrul al doilea al anului 2011 p and 515;na in prezent, potrivit unui comunicat remis de OTP.

Ultimul intrat in cursa pentru titlul de cel mai bun restaurant din Bucuresti la sfarsitul anului

Restaurantul Cucina Borghese , de pe Calderon taiat cu Batistei, in spatele bisericii Sfantul Nicolae-Batiste, e ultimul intrat pe lista scurta a restaurantelor de lux ale Bucurestiului cu aspiratii indreptatite la eticheta de fine.

Tot ce ar trebui sa stii despre LG G3, cel mai bun telefon de anul acesta. Interfata e inspirata din produsele Google

La finalul lunii mai, LG G3 va fi prezentat oficial. Mai e putin, mai avem timp cat sa vorbim despre interfata si produs. Deja exista suficiente imagini neoficiale cu ambele si dupa cum se prezinta acum, LG are mari sanse sa genereze reactii pozitive la adresa dispozitivului sau.

Olaroiu a fost incoronat rege: romanul a fost ales cel mai bun antrenor al sezonului in Emirate. Pe cine a invins

La capatul unui sezon istoric cu Al-Ahli Dubai in care a luat deja trei trofee si poate cuceri inca unul, duminica, in finala Cupei Presedintelui, tehnicianul de 44 de ani a fost recompensat in Gala Fotbalului din Emirate.

Forza Zu- cel mai mare concert din Romania a obtinut cea mai mare audienta la ZU TV!

Zi exceptionala ieri pentru postul Zu TV, care a obtinut audiente remarcabile. in transmisiune directa de pe Cluj Arena, Zu Tv a difuzat de la ora 19. 00 si pana la ora 02. 00, Forza Zu- cel mai mare concert.

FOTO Scandal la cel mai mare concert din Romania: presedintele Consiliului Judetean Cluj, acuzat ca-si face campanie electorala

Circa 70. 000 de spectatori au participat, ieri, la concertul Forza Zu de pe Cluj Arena, conform oficialilor Consiliului Judetean Cluj. Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a tiparit mii de fluturasi cu fotografia lui si mesajul: Draga clujeanule, te invit la cel mai mare concert al anului din Romania, organizat de Consiliul Judetean Cluj.

FOTO. Cel mai mare transport de zimbri din Europa a ajuns in Romania

Cel mai amplu program de repopulare a unui teritoriu cu zimbri a demarat sambata prin aducerea in padurea de langa comuna Armenis din Caras Severin a 17 exemplare preluate din patru tari europene.

Romania, cea mai puternica crestere a PIB din UE

Romania a inregistrat in primul trimestru, raportat la aceeasi perioada a anului trecut, cel mai puternic avans al Produsului Intern Brut PIB) din Uniunea Europeana UE), de 3,8%, in timp ce media UE s-a situat la 1,4%, arata date publicate de Eurostat.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )