Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce otravuri ascund plantele cele mai comune cultivate in gradini si parcuri

Adevărul Adevărul,
Ce otravuri ascund plantele cele mai comune cultivate in gradini si parcuri

Anumite plante ce se gasesc frecvent in gradini sau in parcuri si care le prima vedere par cat se poate de inofensive contin substante toxice ce sunt extrem de periculoase pentru sanatate in cazul atingerii frunzelor sau florilor sau al ingerarii accidentale. Iata care sunt cateva dintre aceste plante periculoase. continuă pe Adevărul

Red Carpet la Cannes 2017. Cele mai WOW aparitii de pana acum

Festivalul International de Film de la Cannes a debutat zilele trecute. La Premierele de film au luat parte si celebritati care au impresionat cu vestimentatiile lor elegante pe covorul rosu. Iata cele mai apreciate aparitii de pana acum.

Laura Cosoi a stalucit pe covorul rosu la unul dintre cele mai importante festivaluri din lume. Cine a insotit-o pe frumoasa actrita (FOTO)

Laura Cosoi si sotul ei, CosminCurticapean, au participat, in calitate de invitati, la festivalul de film de la Cannes, unul dintre cele mai importante evenimente ale lumii,si au atras toate.

RCS RDS: Anatomia si controversele uneia dintre cele mai mari companii din Romania

RCS RDS este una dintre cele mai cunoscute companii din Romania, iar recenta listare la bursa marcheaza un succes important pentru Digi.

Una dintre cele mai frumoase stiriste din Romania, mama pentru a doua oara. Vedeta a tinut sarcina in mare secret (FOTO)

Una dintre cele mai frumaose prezentatoare din Romania a devenit pentru a doua oara mama. Cristina Dochianu, fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1 si la Prima TV, a adus pe lume pe cel de-al.

STUDIU Topul tarilor cu cele mai bune sisteme de sanatate

Andorra, Islanda si Elvetia se numara printre tarile cu cele mai performante sisteme de sanatate, arata un clasament recent intocmit de revista internationala The Lancet.

Cele mai glam aparitii de la Cannes (Partea 2)

Festivalul International de Film de la Cannes abunda in aparitii vestimentare spectaculoase. Si abia a inceput. Iata ce haine au mai purtat vedetele la premierele si petrecerile speciale de ieri.

De azi vei decide pentru tine. Oana Roman, mesaj extraordinar la anivesarea uneia dintre cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Zi importanta pentru Oana Roman. Una dintre cele mai iubite persoane din viata sa isi aniverseaza miercuri ziua de nastere. Este vorba despre Calina, fiica surorii sale, Catinca Roman. Aceasta a postat.

Cele mai ciudate 11 cursuri de urmat: Cum e sa fii doctor in Harry Potter sau in scormonitul prin gunoaie

Nu toata lumea isi doreste o diploma in economie, IT sau limbi straine. Asa ca universitatile lumii -organizeaza cele mai excentrice ore.

Eurostat: Romania, Irlanda si Slovacia sunt tarile din UE cu cele mai scazute rate anuale ale inflatiei

Romania, Irlanda si Slovacia au inregistrat, in luna aprilie 2017, cele mai scazute rate anuale ale inflatiei din UE, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

VIDEO Unul dintre cele mai mare ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K, va imbraca scena principala a Electric Castle. Cum arata scena

Vesti surprinzatoare de la organizatorii Festivalului Electric Castle de la Bontida: scena principala a EC 2017 va avea dimensiuni record, dar si unul din cele mai mari ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K. Acestia spun ca editia de anul acesta va fi cea mai spectaculoasa de pana acum si ca un adevarat oras se va ridica in timp record la Bontida, o comuna de langa Cluj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )