Libnet.ro
UNICEF

15:15

Pacientul 50 cu noul coronavirus: Femeie revenita din Italia, dintr-o zona neafectata de COVID-19

B1 B1,
Pacientul 50 cu noul coronavirus: Femeie revenita din Italia, dintr-o zona neafectata de COVID-19

Pacientul cu numarul 50 infectat cu noul coronavirus este o femeie din Neamt, revenita si ea din Italia. Femeia are 54 de ani, iar pe 1 martie a revenit din Italia, dintr-o zona neafectata de COVID-19. Ea. continuă pe B1

Bistrita-Nasaud: Femeie revenita din Italia, in stare grava la ATI

O femeie in varsta de 62 de ani, internata din data de 7 martie, in stare grava, la sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Bistrita, le-a comunicat medicilor abia in cursul zilei de marti, dupa ce a fost detubata, ca a revenit in tara in.

Pacientul 45 cu noul coronavirus: Iesean revenit din Italia si intrat in carantina in Satu Mare

Pacientul cu numarul 45 diagnoticat cu noul coronavirus in Romania este un tanar de 20 de ani din Iasi. El venit din Italia pe 10. 2020 si a intrat in carantina la Satu Mare. Este asimptomatic.

Noul coronavirus: Majoritatea primariilor din Bucuresti inchid sau limiteaza relatiile cu publicul Daniel Florea, primarul Sectorului 5, da ceasuri cu buton de panica si fluturasi cu poza sa

Pentru a limita raspandirea noului coronavirus, Primaria Capitalei si Primaria Sectorului 1 si-au suspendat activitatea cu publicul, iar Sectoarele 2 si 3 o restrictioneaza. Administratia locala dezinfecteaza locurile de joaca si spatiile publice si pune dispozitive cu dezinfectant. Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, nu a ratat ocazia de a-si face campanie electorala si distribuie 40. 000 de kit-uri de igiena copiilor, truse care contin si un fluturas cu poza sa. Institutia va mai distribui si ceasuri cu buton de panica batranilor singuri.

Cazul 49 de coronavirus in Romania: O femeie revenita din Italia si aflata in carantina la Arad

UPDATE: O noua informare indica faptul ca femeia recent diagnosticata cu noul coronavirus este din Cluj, nu are niciun simptom siurmeaza sa fie transferata la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara. Aut.

Noua suspiciune de coronavirus, la Buzau. O femeie revenita din Dubai a ajuns la Spitalul de Infectioase

Potrivit Prefecturii, o femeie in varsta de 71 de ani, revenita din Dubai in urma cu o saptamana, a calatorit de la Bucuresti la Buzau cu un autocar in care se aflau persoane revenite din Italia, a fost preluata cu ambulanta si transportata la Sectia Boli Contagioase a Spitalului Judetean.

Femeie intoarsa din Italia, intrebata de ce nu respecta masura izolarii: Am iesit. Si ce? Dacamaenervez maduc in tot blocul

O familie din Brasov, a carei fiica s-a intors din regiunea Lombardia, din Italia, in urma cu o saptamana, nu a tinut deloc cont de regulile impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii coronavirusului si si-a continuat activitatile zilnice ca in mod osbisnuit.

Zeci de mii de romani veniti din Italia in ultimele doua saptamani. Date oficiale prezentate de Politia de Frontiera

Zeci de mii de romani s-au intors in Romania din Italia in ultimele doua saptamani, a transmis seful Politiei de frontiera, chestorul Ioan Buda, intr-o conferinta de presa de la MAI.

CORONAVIRUS |Romani veniti din Italia, bagati in carantina in vama Giurgiu

Un autocar cu romani care a plecat luni din Italia cu directia Romania a ajuns marti la Vama Giurgiu. Cei 21 de oameni, inclusiv soferul, au fost plasati in carantina, potrivit prefectului de Giurgiu, Aneta.

Suspiciune de coronavirus in Focsani. O femeie revenita din Italia, transportata la spital dupa ce a spus ca se simte rau

O femeie care a calatorit recent in Italia este suspecta de coronavirus.

Studiu: cat rezista noul coronavirus in aer si pe suprafete. Se transmite si de la 4,5 metri

Noul coronavirus se transmite de la 4,5 metri, traieste 30 de minute in aer si rezista 4 zile pe suprafete. Acestea sunt datele alarmante ale unui studiu realizat recent de expertii chinezi, care prezinta modul de raspandire a virusului. Studiu realizat pe pasagerii unui autobuz Rezultatul unui studiu facut pe pasagerii unui autocar care a .

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )