Libnet.ro
UNICEF

05:30

Painea, cel mai consumat produs alimentar din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Painea, cel mai consumat produs alimentar din Romania

Pensionarii consuma lunar, in medie pe persoana, cea mai mare cantitate de alimente 36,172 kilograme), urmati de agricultori 32,887 kg) si de salariati 32,611 kilograme). continuă pe Wall-Street Ro

Care este cel mai consumat produs alimentar din Romania

Paine si produsele de franzelarie sunt cele mai cautate produse din Romania. Peste 8,121 kilograme pe luna sunt consumate, urmate de legume si conserve din legume 6,891 kilograme), fructe 4,089.

Anul trecut, romanii au muncit 174 de zile doar pentru Stat. Cel mai bine stau cipriotii din acest punct de vedere, acestia scapand de taxe dupa nici 90 de zile de munca

Salariatii romani au muncit anul trecut 174 de zile din cele 365 doar pentru a putea achita impozitele impuse de Stat, rata efectiva de impozitare clasandu-i pe pozitia a 8-a printre cele 28 de state membre ale UE, realizat de Institutul economic Molinari din Bruxelles link) Inaintea Romaniei se afla Franta, unde cota efectiva de impozitare a muncii este de 57,53%, urmata de Belgia, cu 56,9%, si Austria, cu 54,7%. , Ungaria 54,1%), Germania 52,36%), Greciia51,48%) si Italia50,13%). Poti citi studiul si in atasament.

Peste 200 de VICTIME! Cel mai mare criminal in serie din Germania de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Ancheta criminalului Niels Hogel 40), aflat deja in inchisoare, se apropie de final. Asistentul medical care lucra in clinici din Oldenburg si Delmenhorst este cel mai mare criminal in seri.

ReMarking Romania - Cel mai mare proiect de remarcare trasee montane din tara (FOTO)

Cea mai mare actiune de remarcarea traseelor montane din Romania ReMarking Romania, organizata de Asociatia ArtTour Romania, se afla la cea de a doua sa editie si se va desfasura.

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Ce s-a intamplat in 13 ani de la pornirea proiectului

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Autostrada A3 este de departe soseaua de mare viteza cu cele mai multe recorduri negative. in 13 ani de la pornirea .

Noul Opel Crossland X va ajunge in centrele Opel din Romania in saptamanile urmatoare

Agil si compact la exterior, foarte spatios si versatil in interior, in doua culori la moda si cu un aspect modern de SUV - acesta este Opel Crossland X. Dupa prezentarea sa in premiera la inceputul lunii februarie, acest model de crossover versatil de oras este al doilea membru care se alatura familiei Opel X din segmentul B, pe langa cel mai bine vandut model, sportivul Mokka X. Cel de-al treilea membru, modelul mai mare Grandland X, va fi lansat in decursul acestui an in clasa SUV-urilor compacte segmentul C).

Cel mai mare radiotelescop din lume este pus in pericol de turisti

Cel mai mare radiotelescop din lume, aflat in China, e functional de aproape un an, dar turistii il pun in pericol. Conform South China Morning Post, statisticile guvernului, date publicitatii luna aceasta, arata ca in prima jumatate a lui 2017, aproape patru milioane de oameni au vizitat FAST, cel mai mare radiotelescop din lume. Oficialii [].

Cel mai rapid avion din lume, SR-71, apare in noi clipuri publicate de NASA [VIDEO]

NASA a dat recent publicitatii noi videoclipuri in care apare cel mai rapid avion din lume, SR-71 Blackbird. Acum putin timp, cei de la Lockheed Martin au dat cateva indicii conform carora ar lucra la un avion hipersonic, SR-72, un succesor spiritual al modelului SR-71 Blackbird. intre timp, cei de la NASA au publicat doua [].

Cel mai ghinionist cuplu: a treia incercare de a se casatori, impiedicata de uraganul Harvey

Jenny Swarers si Dustin Morgan, din Texas, au incercat de trei ori sa se casatoreasca, insa de fiecare data planurile lor au fost zadarnicite de fenomene meteorologice, cel mai recent, de uraganul Ha.

Vecinii Adrianei Iliescu, ingrijorati! Unde a disparut cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a fost data disparuta de catre vecinii. Ingrijorati ca nu au mai vazut-o de saptamani bune, vecinii au alertat presa. Nici pe fiica ei nu am mai.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )