Libnet.ro
UNICEF

01:05

Palatul Victoria si Teoria maimutelor. Basescu, despre Tudose si Grindeanu: Nu-i suspectati de prea multa inteligenta (VIDEO)

B1 B1,
Palatul Victoria si Teoria maimutelor. Basescu, despre Tudose si Grindeanu: Nu-i suspectati de prea multa inteligenta (VIDEO)

Liviu Dragnea este innebunit dupa putere, dar va deveni tot mai slab, atat in partid, cat si in relatie cu Guvernul, a declarat Traian Basescu, pentru B1 TV. in opinia sa, nici Tud. continuă pe B1

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a ajuns la Palatul Victoria pentru o intalnire cu Mihai Tudose. Carmen Dan i-a cerut premierului sa il demita pe Despescu

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a ajuns miercuri dimineata la Palatul Victoria. Surse guvernamentale au declarat, pentru Agerpres, ca premierul Mihai Tudose vrea sa discute cu seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, inainte de a lua o decizie in privinta unei eventuale inlocuiri a acestuia din functie.

UPDATE Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, si Mihai Tudose s-au intalnit la Palatul Victoria, dupa ce Carmen Dan i-a cerut premierului sa il demita pe Despescu

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, si premierul Mihai Tudose s-au intalnit miercuri dimineata la Palatul Victoria. Intalnirea a avut loc la o zi dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut ca Bogdan Despescu, dupa scandalul politistului acuzat de pedofilie. Carmen Dan a cerut si imputernicirea pe o perioada de sase luni in functia de sef al Politiei Romane a chestorului principal Catalin Ionita.

Surse: Mihai Tudose nu vrea sa-l demita pe seful Politiei Romane. Premierul a discutat la Guvern cu chestorul Bogdan Despescu

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, s-a intalnit cu premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria. Despescu si-a prezinte raportul de activitate, dupa ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea lui. Dan a anuntat, marti, ca a transmis premierului propunerea de schimbare din functie a sefului Politiei Romane, ea spunand ca este total nemultumita de explicatiile pe care le-a primit din partea Politiei Romane in cazul politistului pedofil.

Traian Basescu, despre cererea de autonomie a Tinutului Secuiesc: Cei trei lideri se pozitioneaza la ordinul lui Viktor Orban care ii finanteaza (VIDEO)

Cele trei formatiuni magiare din Romania UDMR, PPMT si PCM) au semnat o rezolutie in care vorbesc despre obtinerea autonomiei Tinutului Secuiesc. Detalii AICI) Acest al liderilor maghiari din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )