Libnet.ro
UNICEF

00:07

Paleologu si Bodea, eliminati din PNL

România Liberă România Liberă,
Paleologu si Bodea, eliminati din PNL

Biroul Politic National al PNL a votat miercuri pentru excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea, au declarat pentru AGERPRES surse politice. continuă pe România Liberă

Paleologu si Bodea eliminati din PNL

Biroul Politic National al PNL a votat miercuri pentru excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea, au declarat pentru AGERPRES surse politice.

Revista presei: Paleologul si Bodea, exclusi din PNL

Theodor Paleologu si Cristian Bodeau au fost exclusi din PNL in urma unei sedinte, dupa ce acestia i-au criticat pe liderii formatiunii pentru rezultatele din alegeri. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din [].

Radu Banciu: Paleologu si Bodea au fost exclusi din PNL. La un moment dat, exprimarea opiniei nu era pedepsita in PNL, dar si acolo sunt FSN-isti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre excuderea din PNL a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea. Biroul Politic National.

Theodor Paleologu si Cristian Bodea, exclusi din PNL

Biroul Politic National al PNL a votat miercuri pentru excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea, au declarat pentru AGERPRES surse politice. Decizia de excludere a celor.

Cristian Bodea, dupa ce a fost exclus din PNL: Gorghiu si Blaga au facut tandari partidul.Nu sunt in stare sa treaca de 10% in sondaje

Theodor Paleologu si Cristian Bodea au fost exclusi din PNL. Decizia luata de biroul national al partidului vine dupa ce cei doi liberali au aruncat mai multe critici la adresa sefilor PNL si a presedintelui.

Prima reactie a lui Paleologu dupa excluderea din PNL: E un abuz nemaipomenit, o mare porcarie. La toamna o sa ajunga sub 8%

Fostul deputat PNL Theodor Paleologu a avut o prima reactie privind excluderea sa din formatiunea condusa de Vasile Blaga si Alina Gorghiu, intr-o interventie la RFI. Paleologu a calificat comportamentul conducerii liberale drept un abuz si o porcarie.

Paleologu, despre excluderea din PNL: E o decizie abuziva, o reactie a liderilor falsi

Decizia luata in BNP al PNL este o reactie tipica falsilor lideri, a liderilor politici care nu au simtul responsabilitatii, si este una abuziva, a declarat deputatul Theodor Paleologu,.

Tariceanu, despre jocul de culise din PNL: Centrul de comanda nu e la presedinte

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre jocurile de culine din interiorul PNL, acesta afirmand ca nu presedintele Klaus Iohannis este cel care trage fraiele in tabara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )