Libnet.ro
UNICEF

06:00

Radu Banciu: Paleologu si Bodea au fost exclusi din PNL. La un moment dat, exprimarea opiniei nu era pedepsita in PNL, dar si acolo sunt FSN-isti (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Paleologu si Bodea au fost exclusi din PNL. La un moment dat, exprimarea opiniei nu era pedepsita in PNL, dar si acolo sunt FSN-isti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre excuderea din PNL a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea. Biroul Politic National. continuă pe B1

Revista presei: Paleologul si Bodea, exclusi din PNL

Theodor Paleologu si Cristian Bodeau au fost exclusi din PNL in urma unei sedinte, dupa ce acestia i-au criticat pe liderii formatiunii pentru rezultatele din alegeri. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din [].

Cristian Bodea, dupa ce a fost exclus din PNL: Gorghiu si Blaga au facut tandari partidul.Nu sunt in stare sa treaca de 10% in sondaje

Theodor Paleologu si Cristian Bodea au fost exclusi din PNL. Decizia luata de biroul national al partidului vine dupa ce cei doi liberali au aruncat mai multe critici la adresa sefilor PNL si a presedintelui.

Radu Banciu: Firea nu e un politician autentic, desi are in spatele ei, din pacate, malaxorul PSD, acest compresor de carne si oase care ne-a tocat pe noi toti de 26 de ani (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei. Maine ar fi trebuit Gabriela Firea sa depuna.

Radu Banciu: Romania a devenit o echipa simpatica la EURO 2016 dupa ce a demonstrat in fata Frantei ca poti chiar sa fii batut in cap la un moment dat si sa faci fata unei competitii moderne (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarile date in dosarul dezafilierii echipei Universitatea Craiova, condamnari care au facut inconjurul.

Radu Banciu: Ne plictisim la Campionatul European. Meciuri fara savoare, jucate la mica ciupeala. Termenul de spectacol nu mai exista. Jucatorii se duc la fotbal pe marile arene ca la saiba (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre inceputul Campionatului European de fotbal, pe care il considera unul trist, din care spectacolul.

Sedinta senatorilor a fost suspendata din lipsa de cvorum

Sedinta plenului Senatului de marti a fost suspendata din lipsa de cvorum. La apelul nominal au raspuns 57 de senatori, fata de minimum 82 cat este necesar.

Theodor Paleologu si Cristian Bodea, exclusi din PNL

Biroul Politic National al PNL a votat miercuri pentru excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea, au declarat pentru AGERPRES surse politice. Decizia de excludere a celor.

Paleologu si Bodea eliminati din PNL

Biroul Politic National al PNL a votat miercuri pentru excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea, au declarat pentru AGERPRES surse politice.

Paleologu si Bodea, eliminati din PNL

Biroul Politic National al PNL a votat miercuri pentru excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea, au declarat pentru AGERPRES surse politice.

Tariceanu, despre jocul de culise din PNL: Centrul de comanda nu e la presedinte

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre jocurile de culine din interiorul PNL, acesta afirmand ca nu presedintele Klaus Iohannis este cel care trage fraiele in tabara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )