Libnet.ro
UNICEF

22:00

Revista presei: Paleologul si Bodea, exclusi din PNL

Playtech Playtech,
Revista presei: Paleologul si Bodea, exclusi din PNL

Theodor Paleologu si Cristian Bodeau au fost exclusi din PNL in urma unei sedinte, dupa ce acestia i-au criticat pe liderii formatiunii pentru rezultatele din alegeri. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din []. continuă pe Playtech

Radu Banciu: Paleologu si Bodea au fost exclusi din PNL. La un moment dat, exprimarea opiniei nu era pedepsita in PNL, dar si acolo sunt FSN-isti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre excuderea din PNL a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea. Biroul Politic National.

Paleologu si Bodea eliminati din PNL

Biroul Politic National al PNL a votat miercuri pentru excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea, au declarat pentru AGERPRES surse politice.

Paleologu si Bodea, eliminati din PNL

Biroul Politic National al PNL a votat miercuri pentru excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea, au declarat pentru AGERPRES surse politice.

Theodor Paleologu si Cristian Bodea, exclusi din PNL

Biroul Politic National al PNL a votat miercuri pentru excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea, au declarat pentru AGERPRES surse politice. Decizia de excludere a celor.

Cristian Bodea, dupa ce a fost exclus din PNL: Gorghiu si Blaga au facut tandari partidul.Nu sunt in stare sa treaca de 10% in sondaje

Theodor Paleologu si Cristian Bodea au fost exclusi din PNL. Decizia luata de biroul national al partidului vine dupa ce cei doi liberali au aruncat mai multe critici la adresa sefilor PNL si a presedintelui.

REVISTA PRESEI: Abuzul in serviciu ar putea fi scos din Codul Penal

Presa de luni trece in revista principalele evenimente de pe scena politica interna, dominata, in mod traditional, de scandaluri de coruptie.

REVISTA PRESEI: Cand au ajuns, in mod real, masinile SMURD la clubul Colectiv

Problemele din sistemul de sanatate al Romaniei continua sa fie dezbatute in mass-media, chiar daca aceste dezvaluiri nu au urmari imediate.

REVISTA PRESEI. Miron Cozma si Marian Munteanu, dusmani in Piata Universitatii, erau amandoi colaboratori ai Securitatii

Presa de marti analizeaza evenimente din istoria recenta a Romaniei, cu implicatii asupra societatii actuale.

REVISTA PRESEI 14.06.2016

ADEVARUL *Zgonea, debarcat de la sefia Camerei. Ponta se incalzeste pentru functie, dar degeaba Conducerea Camerei Deputatilor a incheiat luni epopeea inlaturarii lui Valeriu Zgonea, aceasta debarcandu-l din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Revista presei: Miron Cozma a colaborat cu Securitatea sub numele Paul

Miron Cozma, minerul care a condus mineriada sangeroasa din 1990 la ordinele lui Ion Iliescu, ar fi fost informator pentru Securitate. Numit si Luceafarul huilei, Miron Cozma ar fi colaborat cu Securitatea sub numele de cod Paul. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )