Libnet.ro
UNICEF

06:00

PANA IN 2024 OTP Bank Romania urmareste dublarea cotei de piata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PANA IN 2024 OTP Bank Romania urmareste dublarea cotei de piata

OTP Bank Romania vrea sa angajeze circa 400 de oameni in urmatorul an, fiind intr-un moment de expansiune a afacerii, si intentioneaza sa isi dubleze cota de piata, la 5%, pana in 2024, a declarat, ieri, Diana Misa, director de resurse umane la OTP Bank Romania, citata de news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

ANUL ACESTA, OTP Bank Romania vrea sa angajeze 150 de persoane

OTP Bank Romania planuieste sa angajeze 150 de persoane, pana la finalul acestui an si inca aproximativ 200 in 2020, avand, in prezent, un numar de 1. 350 de angajati, a spus, ieri, Diana Misa, director HR OTP Bank Romania.

DUPA CE INSTANTA A DAT CASTIG DE CAUZA BANCPOST ANPC pierde si in fata OTP Bank, pe cesiunile de credite

Deciziile nu sunt definitive * Sorin Mantu, ANPC: Asteptam motivarea si vom face apel * Asociatia CREDERE: O astfel de solutie nu poate decat sa incurajeze bancile sa cesioneze in continuare credite fara sa se teama prea mult de consecinte Instanta a dat castig de cauza OTP Bank in procesul cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) privind cesiunile de credite, dupa ce, in urma cu cateva luni, si Banc-post a castigat, pe aceeasi speta.

OTP Bank a castigat procesul cu ANPC privind cesiunile de credite

Instanta a dat castig de cauza OTP Bank in procesul cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) privind cesiunile de credite.

CONFERINTA AFACERI IN AGRICULTURA MARIUS GAVREA, ING BANK ROMANIA: Perspectiva ING in finantarea agriculturii: sprijinul lantului de furnizare si digitalizarea fermei

ING Bank Romania este o banca tanara pe segmentul finantarii agriculturii, institutia lansand aceste activitati in 2015, potrivit domnului Marius Gavrea, Business Strategy Lead - Agri in cadrul ING Bank Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )