Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pana si onoarea este folosita pentru a ascunde lipsa ei!

Adevărul Adevărul,
Pana si onoarea este folosita pentru a ascunde lipsa ei!

Actualul fost ministru Rus este ca orice alt politician roman: arogant, rupt de realitatea oamenilor care merg la munca cu tramvaie incinse, ermetic de la inaltimea functiei detinute la nevoile cetatenilor pe care nu ii conduce ci doar ii reprezinta. De aceea este de inteles nu de acceptat!) de ce a spus ceea ce a zis. continuă pe Adevărul

Ambasada SUA: Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita pentru blocarea procedurilor judiciare

Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita pentru blocarea procedurilor judiciare este mesajul transmis marti seara de catre Ambasada SUA la Bucuresti. Nu comentam cazuri individuale. Legea trebuie sa se.

'Ma simt controlat! Si asta ma face sa fiu teribil de furios pe sotia mea!' Cat de toxic este controlul pentru relatia de cuplu?

Ma simt controlat! Si asta ma face sa fiu teribil de furios pe sotia mea! Urasc sa mi se spuna ce sa fac! Am mereu sentimentul ca nu este multumit de mine, ca mai nimic din ceea ce fac nu este suficient de bun pentru el, imi tot spune ce si cum ar fi trebuit sa fac diferit. Am obosit si cred ca nu ma place pe mine de fapt, ar vrea sa fiu altfel.

Daniela Crudu va fi noua Burlacita. Care este conditia pentru ca unul din concurenti sa ii castige inima

Vedeta Daniela Crudu este noua protagonista a emisiunii de divertisment Burlacita. in cadrul show-ului, femeia va flirta cu mai multi pretendenti, iar la final va alege unul dintre ei drept partener.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )