Libnet.ro
UNICEF

15:01

Pandemia Covid 19. Europa, extrema urgenta

Adevărul Adevărul,
Pandemia Covid 19. Europa, extrema urgenta

De la ora la ora, tot mai multe state europene raporteaza decese din cauza noului coronavirus si cresterea numarului de imbolnaviri. Situatia cea mai grava este in continuare in Italia, unde in ultimele 24 de ore au mai murit 196 de persone, dar situatia se agraveaza in Spania, Germania, Marea Britanie si state din vecinatatea Romaniei, dar si in statele nordice. continuă pe Adevărul

Inconstienta sau prostie. Fostul politist internat la Spitalul MAI, bomba cu COVID-19 dupa ce a mintit medicii

Un angajat ADP sector 4, fost politist infectat cu COVID-19, a fost internat aproape o saptamana la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala fara sa se stie ca este infectat cu COVID-19. Pe 2 martie, inainte cu o zi de internare, a impartit martisoare la peste 100 de colege, apoi a intrat in contact cu alte zeci de persoane, rude, personal medical si pacienti ai spitalului. El a ascuns medicilor ca a fost plecat in Israel.

ORGANIZATIA MONDIALA A SANATATII Epidemia de Covid-19 poate fi caracterizata ca pandemie

Organizatia Mondiala a Sanatatii a spus miercuri ca epidemia de Covid-19 poate fi caracterizata ca pandemie.

Autoritatile, precizari despre primele 14 cazuri de COVID-19 din tara. O treime din pacienti deja s-au vindecat

UPDATE intre timp, autoritatile romane au confirmat existenta unui al 15-lea caz de COVID-19 la nivel national. Este vorba despre o femeie in varsta de 70 de ani, din judetul Mures. Astfel, in prezent,.

YouTube va permite unor canale monetizarea clipurilor despre coronavirusul COVID-19

Platforma video YouTube a anuntat miercuri ca va pemite unor canale si creatori de continut sa castige bani prin monetizarea unor clipuri care au ca tema coronavirusul COVID-19, pentru care Organizatia Mondiala a Sanatatii WHO) a confirmat pandemia.

Comandament Covid-19 la Ministerul Economiei: Platile pentru energie electrica si gaze sa fie facute, pe cat posibil, online

Nu exista niciun motiv de ingrijorare in ceea ce priveste alimentarea cetatenilor cu electricitate si gaze, a declarat miercuri Virgil Popescu, Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, dupa ce a convocat Comandamentul pentru situatii de urgenta la nivelul Ministerului pentru a inventaria masurile ce urmeaza sa fie implementate in contextul epidemiei de COVID-19.

Masuri de ultima ora, in Targoviste, cu privire la limitarea raspandirii COVID-19. Se inchid cresele si bazinul de natatie

Primarul Municipiului Targoviste, Cristian Stan, a convocat, marti, 10 martie, ora 11. 00,Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Targoviste, in vederea stabilirii masurilor de combatere a efectelor COVID-19.

Se inchid scolile din Romania incepand cu 11 martie. Cat dureaza masura luata din cauza COVID-19

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a anuntat decizia de suspendare a cursurilor tuturor unitatilor preuniversitare, de stat si private, in perioada 11-22 martie, cu posibilitatea de prelungire. Masura a fost luata pentru a-i feri pe copii de orice posibila contaminare. Astazi, 9 martie, in sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta s-a decis soarta a catorva .

Medic SMURD, despre experienta cu un pacient bolnav de COVID-19: Mi-au venit in minte imagini din serialulCernobil

Un medic SMURD de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Capitala a relatat pe Facebook despre experienta transportarii unei persoane infectate cu COVID-19, precizand ca doar la momentul respectiv a realizat gravitatea situatiei.

Italia, coronavirus. Cei care au febra, tuse si alte simptome asociate cu Covid-19 si nu intra in carantina risca inchisoarea

Masuri dure in Italia pentru cei care nu respecta regulile de carantina. Cei care au febra, tuse si alte simptome asociate Covid-19 si pleaca de acasa risca sa fie acuzati de crima cu intentie, iar pedeapsa este de la unu la sase ani de inchisoare. Daca au infectat persoane in varsta,cele mai vulnerabile la noul coronavirus, acuzatia poate fi transformata in omor iar pedeapsa poate ajunge la 21 de ani de inchisoare.

CNIPMMR: IMM-urile au nevoie de finantare pentru depasirea crizei Covid-19

Membrii Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) solicita autoritatilor sa ia masuri pentru a evita o criza economica pe fondul epidemiei de coronavirus. Reprezentantii CNIPMMR sustin ca exista deja un impact in crestere asupra anumitor sectoare ale economiei, in special pentru IMM-uri, ca urmare a intensificarii efectelor virusului Covid-19 in Europa si a masurilor luate pentru a limita raspandirea epidemiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )