Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pandemie de coronavirus. Unde au gresit autoritatile si cetatenii din Italia

Antena3 Antena3,
Pandemie de coronavirus. Unde au gresit autoritatile si cetatenii din Italia

Cercetatorul Roberto Burioni a tras semnalul de alarma asupra epidemiei de coronavirus, insa mesajele sale au fost ignorate. El avertizeaza acum restul Europei sa nu faca aceeasi greseala ca Italia. continuă pe Antena3

Doctor infectat cu coronavirus, marturie dintr-un spital din Italia: Pana nu ajungi asa aproape de moarte, nu intelegi prin ce suferinte trec unii

Un doctor infectat cu coronavirus din Italia a facut marturisiri cutremuratoare cu privire la lupta pe care o are impotriva coronavirusului.

Vlad Mixich: Romania ramane pe o rata de crestere a cazurilor de coronavirus similara celor din Italia sau Franta

Romania ramane pe o rata de crestere a cazurilor de coronavirus similara celor din Italia sau Franta, calculul fiind bazat pe estimarile epidemiologice disponibile public, afirma Vlad Mixich, expert in politici de sanatate.

Cristi Chivu, mesaj dur pentru romanii din Italia! Si-a iesit din minti si a rabufnit

Italia este in plina criza epidemiologica si multi romani sunt acum in situatia de izolare totala, atat local, dar si fata de familiile lor din Italia dar si din Romania. Printre cei izolati datorita pandemiei COVID-19 se afla si fotbalistul roman, Cristian Chivu, care se afla in Italia, alaturi de familie, in Milano, zona cu .

Mii de romani se intorc acum in tara, din Italia, Spania si Austria: cum a fost posibila migrarea

Aproximativ 6000 de cetateni romani s-au intors in tara in aceasta noapte, cu aproximativ 830 de vehicule. Ei revin in Romania din Italia, Spania si Austria. Oamenii se afla pe drum de cateva zile, dar pana acum, nu au putut sa vina in tara din cauza unei decizii radicale a autoritatilor ungare. Din fericire pentru .

Doi romani din Italia, gest impresionant: Ofera paine gratis pentru cei care nu isi mai permit sa cumpere

Gest impresionant facut de doi romani din Italia, care au decis sa sara in ajutorul celor care au ramas fara bani sau fara joburi in aceasta perioada.

Strigat disperat din partea infirmierilor din Italia: Avem nevoie de voi. Nu mai e timp

Italia este tara cu cele mai multe cazuri de coronavirus din Europa, situatia fiind una realmente disperata. Medicii, infirmierii si toate cadrele medicale nu mai fac fata numarului mare de bolnavi, cerand ajutor disperat din toate partile: Nu mai e timp. Nu avem timp nici macar sa plangem. in plina pandemie de coronavirus, Italia urla .

Medic din Iasi care i-a facut cezariana unei femei intrate in contact cu o persoana din Italia: Dumnezeu cu mila! Nu e normal sa nu avem echipamente de protectie si sa expui la risc un spital intreg!

Un medic ginecolog de la Maternitatea din Iasi povesteste conditiile in care i-a facut cezariana unei femei gravide ce intrase in contact cu o persoana intoarsa din Italia. Medicul spune ca nu exista echipament de protectie si nici teste pentru COVID-19, avertizand ca in aceste conditii de practicare a medicinei in conditii de pandemie, Romania va depasi alte state europene la numarul de cazuri.

Austria isi cheama acasa toti cetatenii din strainatate

Austria activeaza nivelul 6, cel mai inalt nivel de pericol de calatorie. Autoritatile de la Viena au lansat un apel catre toti cetatenii care se afla in strainatate sa se intoarca in tara, in conditiile in care toate statele lumii sunt considerate ca fiind nesigure in contextul pandemiei de coronavirus.

Caz nou de coronavirus in Vrancea. Persoana se afla in carantina de cand a venit din Italia

Cel mai probabil, persoana infectata va fi trimisa la spitalul din Iasi. Vrancea figureaza in prezent in statistici cu doua persoane infectate cu COVID-19.

Roman venit din Italia: Stim de la TV ca suntem in carantina. La granita am stat 2-3 ore, daca eram pozitivi, puteam sa transmitem coronavirus tuturor

Doi romani spun ca au aflat de la televizor ca sunt in carantina, fara sa primeasca vreo informare. Adrian Lazar si colegul lui au fost bagati in carantina la Busteni, in Centrul de Pregatire pentru Personalul din Industrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )