Libnet.ro
UNICEF

18:45

Pandurii are antrenor. Petre Grigoras se intoarce la Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Pandurii are antrenor. Petre Grigoras se intoarce la Targu Jiu

Conducerea clubului Pandurii Targu Jiu a ajuns la un acord cu antrenorul Petre Grigoras pentru a pregati echipa in urmatoarele doua sezoane. continuă pe Adevărul

Masuri anticanicula la Targu Jiu: cetatenii se pot adaposti in spatiile cluburilor de varsta a III-a

Primaria Municipiului Targu-Jiu ia o serie masuri anticanicula atat pentru cetateni, cat si pentru angajatii care isi desfasoara activitatea in aer liber.

VIDEO Cum au fost sarbatorite Sanzienele si Ziua Internationala a Iei la Targu Jiu

Festivalul RomanIA Autentica a debutat, astazi, la Masa Tacerii din Parcul Central din municipiul Targu Jiu. Sute de copii si adulti s-au imbracat in ie. Chiar si sefii unor institutii publice din Gorj au venit imbracati in mod traditional.

Tragedie evitata in ultima clipa in Parcul Central din Targu Jiu. Un copac s-a prabusit peste o banca

Un copac s-a prabusit, astazi, in Parcul Central din Targu Jiu. Arborele a cazut pe o alee si pe o banca. in cadere, pluta a lovit un alt copac, care s-a rupt.

Furt de energie electrica in cartierul Meteor din Targu-Jiu

Politistii gorjeni si lucratorii CEZ au prins o femeie de etnie roma din cartierul Meteor, din municipiul Targu-Jiu, in timp ce sustragea energie electrica printr-o instalatie improvizata.

Panica in Parcul Central din Targu Jiu din cauza ghiozdanului unui elev din clasa a VI-a. Surpriza din coletul suspect

O geanta considerata suspecta a creat panica, aseara, in Parcul Central din municipiul Targu Jiu. Forte impresionante de politie si specialisti din cadrul SRI au venit la fata locului, au izolat zona unde se afla geanta si au scanat tot ce se afla inauntru.

Rednic este prima optiune pentru Pandurii

Conducerea clubului de fotbal Pandurii Targu Jiu poarta negocieri cu mia multi antrenori, dar prima optiune o are Mircea Rednic, fostul antrenor al echipei Pandurii.

Pandurii a inceput stagiul de pregatire din Slovenia. Ce jucatori fac parte din lotul echipei

Pandurii Targu Jiu a inceput de ieri stagiul de pregatire in Slovenia, care se va incheia pe data de 9 iulie. in prima parte a pregatirii de vara, echipa gorjeana va fi cantonata la Maribor, la Hotel Habakuk, si ii va avea vecini pe jucatorii echipelor Steaua si Dinamo aflati deja de cateva zile in cantonament in Slovenia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )