Libnet.ro
UNICEF

05:45

Panica in Parcul Central din Targu Jiu din cauza ghiozdanului unui elev din clasa a VI-a. Surpriza din coletul suspect

Adevărul Adevărul,
Panica in Parcul Central din Targu Jiu din cauza ghiozdanului unui elev din clasa a VI-a. Surpriza din coletul suspect

O geanta considerata suspecta a creat panica, aseara, in Parcul Central din municipiul Targu Jiu. Forte impresionante de politie si specialisti din cadrul SRI au venit la fata locului, au izolat zona unde se afla geanta si au scanat tot ce se afla inauntru. continuă pe Adevărul

Tragedie evitata in ultima clipa in Parcul Central din Targu Jiu. Un copac s-a prabusit peste o banca

Un copac s-a prabusit, astazi, in Parcul Central din Targu Jiu. Arborele a cazut pe o alee si pe o banca. in cadere, pluta a lovit un alt copac, care s-a rupt.

Furt de energie electrica in cartierul Meteor din Targu-Jiu

Politistii gorjeni si lucratorii CEZ au prins o femeie de etnie roma din cartierul Meteor, din municipiul Targu-Jiu, in timp ce sustragea energie electrica printr-o instalatie improvizata.

Geamantanul buclucas: O fetita din Targu Jiu a pus pe jar Serviciul Roman de Informatii

O eleva declasa a sasea a pus pe jar Serviciul Roman de Informatii, politia si jandarmeria, dupa ce si-a uitat in parc geanta pe care o folosea pe post de ghiozdan. Fetita a plecat sa-si.

Masuri anticanicula la Targu Jiu: cetatenii se pot adaposti in spatiile cluburilor de varsta a III-a

Primaria Municipiului Targu-Jiu ia o serie masuri anticanicula atat pentru cetateni, cat si pentru angajatii care isi desfasoara activitatea in aer liber.

Consiliul Local al municipiului Targu Jiu, constituit prin slujba religioasa. A fost aleasa conducerea Primariei Targu Jiu

Astazi a avut loc sedinta de constituire a Consiliului Local al municipiului Targu Jiu in care au fost alesi si cei doi viceprimari ai orasului.

Pandurii Targu Jiu a castigat Cupa Romaniei la Liga Elitelor Under 17 ani

Juniorii de la Pandurii Targu Jiu au adus in vitrina clubului trofeul Cupei Romaniei in Liga Elitelor Under 17 ani.

Vedetele s-au distrat alaturi de copiii lor in parcul Miramagica din Herastrau

Vedetele s-au distrat alaturi de copiii lor in parcul Miramagica din Herastrau. Miercuri dimineata, nume cunoscute din showbiz au luat parte la o petrecere de neuitat in cunoscutul parc de distractii din Bucuresti unde se afla cea mai renumita roata din Bucuresti si cele mai diverse atractii de divertisment.

Imagini scandaloase de la parcul Disney din China. Copiii isi fac nevoile peste tot, chiar sub ochii parintilor

Parcul Disney din Shanghai, China, s-a deschis oficial de doar o saptamana, dupa o luna intreaga de tergiversari, si reuseste deja sa atraga atentia - nu intr-o maniera pozitiva, arata.

Pandurii a inceput stagiul de pregatire din Slovenia. Ce jucatori fac parte din lotul echipei

Pandurii Targu Jiu a inceput de ieri stagiul de pregatire in Slovenia, care se va incheia pe data de 9 iulie. in prima parte a pregatirii de vara, echipa gorjeana va fi cantonata la Maribor, la Hotel Habakuk, si ii va avea vecini pe jucatorii echipelor Steaua si Dinamo aflati deja de cateva zile in cantonament in Slovenia.

O fetita din Targul Jiu a pus la treaba agentii SRI. Ce a facut eleva pentru a alarma intreg orasul

Daca initial se anunta o situatie alarmanta sau cel putin imprejurarile erau de asa natura, totul s-a incheiat in cele din urma intr-un stil extrem de amuzant. O fetita a mers.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )