Libnet.ro
UNICEF

21:45

Pandurii termina sezonul pe podium dupa victoria cu Astra

Online Sport Online Sport,
Pandurii termina sezonul pe podium dupa victoria cu Astra

Locul trei la finalul sezonului de Liga 1 pentru Pandurii Tg. Jiu, echipa care a invins-o luni seara pe teren propriu pe campioana Astra Giurgiu, cu 2-0. continuă pe Online Sport

Dinamo si Viitorul termina sezonul cu un egal spectaculos

Sase goluri, dintre care jumatate din lovituri de la 11 metri, au oferit Dinamo si Viitorul la ultima aparitie in campionat in acest sezon. Un 3-3 care nu o ajuta deloc pe Dinamo in lupta pentru locul al treilea in campionat si care spala din imaginea unui playoff ratat pentru formatia lui Gheorghe Hagi.

Novak Djokovic i-a egalat pe Pete Sampras si Bjorn Borg la numarul de turnee ATP castigate, dupa victoria din Masters-ul de la Madrid

Novaj Djokovic a castigat Masters-ul de la Madrid, acesta fiind al 64-lea turneu in care sarbul triumfa de-a lungul carierei. Performanta il ajuta pe Nole sa ii egaleze pe Pete Sampras si Bjorn Borg. Acest lucru reprezinta o onoare, dar si o provocare, dupa cum a precizat liderul clasamentului ATP.

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, dupa victoria in fata slovacei Dominika Cibulkova

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Madrid, dupa ce a invins-o pe in finala de Dominika Cibulkova cu scorul de 6-2, 6-4, informeaza Agerpres. Astfel, jucatoarea romanca va urca doua.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2763 seconds )