Libnet.ro
UNICEF

06:15

Steaua a invins CSMS Iasi si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

B1 B1,
Steaua a invins CSMS Iasi si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Formatia Steaua Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CSMS Iasi, in optimile competitiei. continuă pe B1

Liga I: Steaua a invins CSMS Iasi si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Formatia Steaua Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CSMS Iasi, in optimile competitiei.

Steaua s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa 1-0 cu CSMS Iasi

Steaua este a doua echipa calificata in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a reusit sa castige cu 1-0 meciul cu CSMS Iasi, disputat in deplasare. Unicul gol al partidei a fost marcat de Nicusor.

MINUT cu MINUT Cupa Romaniei CSMS Iasi-Steaua 0-1

Optimile Cupei Romaniei Timisoreana sunt transmiseLIVE TEXT, incepand de marti, cand se disputaCS Mioveni-Dinamo 1-0si CSMS Iasi-Steaua 0-1.

LIVE Cupa Romaniei CSMS Iasi-Steaua 0-0

Optimile Cupei Romaniei Timisoreana sunt transmiseLIVE TEXT, incepand de marti, cand se disputaCS Mioveni-Dinamo 1-0si CSMS Iasi-Steaua 20:30).

CSMS Iasi pierde puncte pe mana ei la Piatra Neamt

CSMS Iasi si-a anulat in mare parte sansele de a ramane in prima liga dupa remiza inregistrata sub Pietrica, 2-2 cu Ceahlaul, la capatul unui joc cu parti total distincte. Daniel Novac si Wesley Lopes au punctat pentru ieseni pana la pauza, iar George Carjan si Tudor Mandrusca au evitat infrangerea gazdelor, care se confrunta cu probleme serioase din punct de vedere financiar. Jucatorii Ceahlaului au amenintat cu neprezentarea. CSMS Iasi ramane si dupa aceasta etapa singura echipa fara victorie in campionat.

LIGA I. Ceahlaul Piatra Neamt - CSMS Iasi, scor 2-2

Formatia Ceahlaul Piatra Neamt a terminat la egalitate partida disputata, sambata, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CSMS Iasi, in etapa a XII-a a Ligii I, reusind sa revina dupa ce a fost condusa cu 2-0.

Liga I: Ceahlaul Piatra Neamt - CSMS Iasi, scor 2-2

Formatia Ceahlaul Piatra Neamt a terminat la egalitate partida disputata, sambata, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CSMS Iasi, in etapa a XII-a a Ligii I, reusind sa revina dupa ce a fost condusa cu.

Egal cu Ceahlaul Piatra Neamt si CSMS Iasi ramane fara victorie in Liga I

Ceahlaul Piatra Neamt a obtinut un rezultat de egalitate in meciul cu CSMS Iasi 2-2), disputat sambata, pe teren propriu, in cadrul celei de-a XI-a etape din Liga I.

Cupa Romaniei: Rezervele Stelei, calificare in ultimul minut, cu CSMS Iasi

Dupa un joc destul de sters la Iasi, Steaua, cu o garnitura formata din rezerve, s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei, dupa 1-0 cu CSMS, codasa Ligii I. Unicul gol a fost marcat in minutul 89, de Stanciu, intr-o partida care a marcat revenirea lui Bourceanu in tricoul ros-albastrilor.

Cupa Romaniei: Rezervele Stelei, calificare in ultimul minut, cu CSMS Iasi. Ros-albastrii, cu banderole albe

Dupa un joc destul de sters la Iasi, Steaua, cu o garnitura formata din rezerve, s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei, dupa 1-0 cu CSMS, codasa Ligii I. Unicul gol a fost marcat in minutul 89, de Stanciu, intr-o partida care a marcat revenirea lui Bourceanu in tricoul ros-albastrilor si in care elevii lui Galca au purtat banderole albe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )