Libnet.ro
UNICEF

22:15

Panica pe o autostrada din Marea Britanie: Cel putin o persoana a fost ranita dupa ce o pasarela s-a prabusit peste 2 masini (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Panica pe o autostrada din Marea Britanie: Cel putin o persoana a fost ranita dupa ce o pasarela s-a prabusit peste 2 masini (FOTO, VIDEO)

Panica pe o autostrada din Regatul Unit. O pasarela destinata traficului pasagerilor a cazut peste o sosea de mare viteza din comitatul britanic Kent din sudul Angliei. Doua masini au fost lovite de pasarela s. continuă pe B1

Panica pe o autostrada din Marea Britanie: Cel putin o persoana a fost ranita dupa ce o pasarela s-a prabusit peste 2 masini (FOTO, VIDEO)

Panica pe o autostrada din Regatul Unit. O pasarela destinata traficului pasagerilor a cazut peste o sosea de mare viteza din comitatul britanic Kent din sudul Angliei. Doua masini au fost lovite de pasarela s.

Cel putin o persoana a murit si alte patru au fost ranite, dintre care doua grav, intr-o explozie in Belgia

Cel putin o persoana a murit si alte patru au fost ranite, dintre care doua grav, intr-o explozie produsa la un centru sportiv din orasul Chimay, in sudul Belgiei, a anuntat Centrul belgian de Criza, citat de Reuters.

Reactie CNA, la 3 saptamani de la izbucnirea scandalului Sky News: Ofcom, institutia omoloaga din Marea Britanie, a fost sesizata

Declaratie surprinzatoare din partea unor membri CNA in legatura cu masura de urmarire penala in cazul Sky News. Potrivit membrilor CNA, aceasta este un exces de zel, un abuz si reprezinta un.

CNA solicita institutiei de reglementare a audiovizualului din Marea Britanie sa analizeze reportajul Sky News privind presupusul trafic de arme din Romania

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a solicitat institutiei omologe britanice, The Office of Communications OFCOM), sa analizeze reportajul difuzat de postul de televiziune Sky News, privind presupusul trafic de arme din Romania.

Explozie la un centru sportiv din Belgia. Cel putin o persoana a murit

Cel putin o persoana si-a pierdut viata si alte patru au fost ranite, dintre care doua se afla in stare grava, intr-o explozie la un centru sportiv din orasul belgian Chimay, a anuntat.

Nepal: Un autobuz a cazut intr-un rau. Cel putin 22 de persoane au murit (FOTO)

Un autobuz a cazut intr-un rau din centrul Nepalului, cel putin 22 de persoane pierzandu-si viata in urma accidentului, informeaza Le Figaro, citand autoritatile.

VIDEO: Imigrantii ataca masinile din Franta, pentru a intra ilegal in Marea Britanie

O filmare socanta ne arata o banda de aproximativ 100 de migranti care arunca cu crengi in soferi incercand astfel sa puna mana pe vehicule pentru a intra ilegal in Marea Britanie,.

Cinci islamisti suspectati de terorism au fost arestati in Marea Britanie. Pachet suspect, verificat in Birmingham

Cinci islamisti suspectati de terorism au fost arestati, vineri, in Marea Britanie, in regiunea West Midlands. Un pachet suspect a fost verificat in Birmingham. Doi barbati de 32,.

Marea Britanie: Migratia neta anuala a scazut usor in martie: 327.000 de persoane

Migratia neta anuala in Marea Britanie a scazut usor in martie 2016, ajungand la 327. 000 de persoane, cu 9. 000 mai putine decat in anul anterior, potrivit statisticii oficiale prezentate joi, prima facuta publica dupa referendumul din 23 iunie, in care insularii au votat pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, transmite Reuters.

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, a cazut in Marea Britanie dupa ce a atins un stalp de telegraf (FOTO)

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, de peste 90 de metri lungime, a cazut in Marea Britanie. Aeronava a fost avariata in timpul celui de-al doilea zbor de testare dupa ce a atins un.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )