Libnet.ro
UNICEF

18:00

Panica la Targu Jiu. Bucati mari de tencuiala din fatada unui bloc s-au desprins. Ce a urmat

Antena3 Antena3,
Panica la Targu Jiu. Bucati mari de tencuiala din fatada unui bloc s-au desprins. Ce a urmat

Panica la Targu Jiu. Bucati mari de tencuiala din fatada unui bloc s-au desprins si au cazut peste masinile din parcare. Trei autoturisme au fost distruse. Acum proprietarii trebuie sa suporte. continuă pe Antena3

Coloana Infinitului, opera lui Brancusi de la Targu-Jiu, a fost vandalizata din nou

Situatie scandaloasa la Targu-Jiu! A fost vandalizata celebra opera a lui Constantin Brancusi, Coloana Infintului. Un individ si-a scrijelit prenumele, Andi, cu un obiect ascutit, chiar pe lucrare.

Bariera montata pe banii lor de locuitorii unui cartier din Targu Jiu exasperati de drifturile soferilor teribilisti

Locuitorii unui cartier din municipiul Targu Jiu au montat, pe banii lor, o bariera pentru a limita accesul pe o insulita aflata pe barajul de acumulare pe raul Jiu.

Scandal sangeros intr-un club de noapte din Targu Jiu. Un tanar a fost arestat pentru tentativa de omor

Un tanar a fost injunghiat de un rival, in dimineata zilei de sambata, 7 iulie, intr-un club de noapte din Targu Jiu. Scandalul a avut loc intre doi membri ai unor grupari rivale.

Viceprimarul municipiului Targu Jiu, Aurel Popescu, declarat incompatibil

Viceprimarul municipiului Targu Jiu, Aurel Popescu, PSD), a fost declarat incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate.

Ce a patit un roman care s-a intors dintr-o excursie in Franta la un chiosc RATB din zona Aeroportului Otopeni. Sava luati ochelarii cu dumneavoastra!

Constantin Tapus, din Targu Jiu, s-a intors in urma cu o saptamana si jumatate dintr-o excursie in Paris. A ajuns pe Aeroportul Otopeni si a mers sa-si cumpere un bilet la un chiosc RATB, dar functionarul i-a raspuns in doi peri si i-a reprosat ca nu si-a luat ochelarii.

Mihai Fifor, pe fondul amenintarilor tot mai mari venite din partea Rusiei: Suntem aproape siguri ca vom obtine un comandament NATO in Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a anuntat gazduirea unui comandament NATO pe teritoriul Romaniei. in contextul Summit-ului Aliantei din acesta saptamana, oficialul guvernamental a subliniat din nou importan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )