Libnet.ro
UNICEF

23:15

Papa Francisc critica SUA pentru felul in care si-a denumit cea mai puternica bomba nenucleara

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc critica SUA pentru felul in care si-a denumit cea mai puternica bomba nenucleara

Papa Francisc a criticat sambata denumirea de Mama a Tuturor Bombelor utilizata de SUA pentru cea mai mare bomba nenucleara a armatei americane. continuă pe România Liberă

Papa Francisc a criticat dur decizia SUA de a numi o arma nucleara. Cuvantul mama nu ar trebui sa fie folosit in descrierea bombelor

Papa Francisc s-a aratat nemultumit de ideea pe care a avut-o SUA in ceea ce priveste numele celei mai puternice bombe nucleare. Acesta a criticat duminica SUA pentru ca a dat numele de Mama tuturor bombelor.

Papa Francisc: Cuvantul mama nu ar trebui folosit pentru a descrie o bomba

Papa Francisc a criticat sambata denumirea de Mama a Tuturor Bombelor pentru cea mai mare bomba nenucleara a armatei SUA, spunand ca nu ar trebui utilizat cuvantul mama ca referire la o arma mortala, transmite Agerpres.

Arhiepiscopul Romano-Catolic de Bucuresti, Ioan Robu: Suntem aproape siguri ca Papa Francisc va veni anul viitor in Romania

Arhiepiscopul Romano-Catolic de Bucuresti, Ioan Robu, s-a declarat optimist in ceea ce priveste vizita Suveranului Pontif in cursul anului viitor, in Romania, moment ce ar putea coincide cu evenimentul de beatificare a sapte episcopi ai Bisericii Greco-Catolice din tara noastra care au murit in inchisorile comuniste, potrivit Agerpres.

Papa Francisc il va primi pe Donald Trump la 24 mai

Papa Franscisc il va primi pe 24 mai, la Sfantul Scaun, pe presedintele american Donald Trump, a anuntat joi Vaticanul.

Uber este investigata penal in SUA pentru folosirea unui soft care pacaleste autoritatile de reglementare

Departamentul de Justitie din SUA a lansat o investigatie penala impotriva Uber Technologies pentru folosirea unui soft care ajuta soferii sa evite autoritatile de reglementare pentru transporturi, au declarat doua surse apropiate situatiei,.

Acord privind colaborarea dintre Romania si SUA pentru prevenirea si combaterea infractiunilor grave: Cele doua state vor avea acces reciproc la anumite date de referinta

Guvernul a aprobat, in sedinta de vineri, proiectul Legii pentru ratificarea Acordului intre Guvernul Romaniei si Guvernul Statelor Unite privind intensificarea cooperarii in prevenirea si combaterea infractiunilor grav. Acordul prevede furnizarea de catre autoritatile romane si americane a datelor de referinta din sistemele nationale automate de identificare dactiloscopica si din bazele de analiza ADN, utilizate in prevenirea si investigarea infractiunilor, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

10 reguli de urmat in viata pentru milenarii care isi doresc sa devina milionari pana la 30 de ani

Viitorul milenarilor poate parea sumbru si din acest motiv acestia spun uneori ca este imposibil sa devina milionari. Adevarul este ca poti atinge acest obiectiv doar daca iti doresti cu adevarat, pentru ca sunt o multime de antreprenori de succes care.

Mariana Rarinca, plangeri penale pentru cei care au executat-o: DNA-ul a vrut sa scoata in evidenta o discutie in contradictoriu

Mariana Rarinca, femeia acuzata de santaj de fosta sefa a ICCJ Livia Stanciu, motiv pentru care a fost arestata 191 de zile, nevinovata, a declarat, la 100 de minute, de la Antena 3, ca a facut.

Avertismentul politiei pentru cei care circula prin oras cu trotineta

Pana in urma cu cativa ani, trotineta era doar o jucarie pentru copii, cu care se plimbau mai ales prin parcuri. Foarte rar vedeai un adult ca o foloseste. Insa de ceva vreme a devenit o metoda alternativa de deplasare.

Senatorul Serban Nicolae, mesaj pentru cei care au protestat in Piata Victoriei: Nu cadeti prada manipularii

Serban Nicolae, presedintele comisiei juridice, a declarat inainte de sedinta ca cei care au protestat in Piata Victoriei sunt manipulati si nu au fost informati corect, in privinta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )