Libnet.ro
UNICEF

16:31

Papa Francisc, discurs extrem de revolutionar in America de Sud

Antena3 Antena3,
Papa Francisc, discurs extrem de revolutionar in America de Sud

Dupa ecologia integrala, doctrina sociala integrala. Papa Francisc a pronuntat, joi, la Santa Cruz, in Bolivia, unul dintre cele mai radicale discursuri ale sale, cel mai politizat, cel mai lung si cel mai. continuă pe Antena3

Papa Francisc spune ca bogatii n-ar trebui sa conduca lumea: Bunurile pamantului sunt menite pentru toti

Intr-un discurs tinut intr-o biserica din Ecuador, Papa Francisc a solicitat un nou sistem de justitie bazat pe dreptate globala, pe respectarea drepturilor omului si pe grija fata de mediu, nu pe profitul economic, noteaza CNN. Suveranul Pontif se afla saptamana aceasta in vizita in America de Sud.

Papa Francisc a celebrat prima sa Sfanta Liturghie in turneul sau prin America de Sud

000 de oameni au asistat la prima liturghie celebrata de Papa Francisc in turneul sau prin America de Sud. Ceremonia a avut loc in cel mai mare port din Ecuador, supranumit capitala mondiala a bananelor.

Papa Francisc a cerut incetarea genocidului impotriva crestinilor din Orientul Mijlociu

Papa Francisc, afllat intr-o vizita in America de Sud, a cerut incetarea genocidului impotriva crestinilor din Orientul Mijlociu, victime ale extremistilor radicali din Siria, Libia si Irak, relateaza The.

Papa Francisc: Este nevoie de un sistem de justitie global, bazat pe drepturile omului si pe grija fata de mediu, nu pe profitul economic

Papa Francisc a sustinut in cadrul unui discurs ca este nevoie de un altfel de sistem de justitie, unul care sa fie bazat pe dreptatea globala, pe respectarea drepturilor omului si pe grija fata de mediu,.

Papa Francisc ii indeamna pe preoti sa nu cada intr-un Alzheimer spiritual: Nu uitati niciodata de unde veniti, nu va uitati radacinile (VIDEO)

Aflat in Ecuador, in prima etapa a calatoriei sale de opt zile in America Latina, Papa Francisc i-a sfatuit joi pe preoti sa nu cada intr-un Alzheimer spiritual, uitandu-si originile modeste, informeaza.

Papa Francisc, vizita la un restaurant Burger King din Bolivia: Suveranul Pontif nu a luat masa, ci a folosit localul pentru a se schimba

Papa Francisc, aflat in vizita in Bolivia, aa vizitat un restautant Burger King. Suveranul Pontif nu a comandat un meniu fast-food, ci a mers sa se schimbe, punandu-si hainele specifice inaintea slujbei pe care.

Papa Francisc ataca FMI? Sa nu ne fie frica sa spunem: vrem schimbare, o veritabila schimbare

Papa Francisc a cerut joi, in Bolivia, o noua ordine economica mondiala, denuntand un nou colonialism al agentiilor care impun programe de austeritate. Suveranul Pontif a facut apel ca saracii sa aiba parte.

Papa Francisc CERE o noua ordine economica mondiala

Papa Francisc a cerut joi, in Bolivia, o noua ordine economica mondiala, denuntand un nou colonialism al agentiilor care impun programe de austeritate.

VIDEO Papa Francisc in Bolivia. Suveranul Pontif a baut ceai din frunze de coca

Presedintele Boliviei, Evo Morales, l-a primit, joi, pe aeroportul din El Alto pe Papa Francisc cu saculetul artizanal continand frunze de coca - chuspa - de traditie andina. De aici, cei doi au mers la palatul prezidential, unde liderul Bisericii Catolice a primit un cadou inedit - un crucifix format din simbolul comunist secera si ciocanul.

Papa Francisc a baut ceai din frunze de coca in avionul cu care a calatorit din Ecuador spre Bolivia

Papa Francisc a baut miercuri un ceai facut din frunze de coca, musetel si anason, in avionul cu care a calatorit din Ecuador spre Bolivia, informeaza CBS News, citand o stewardese care l-a servit pe Suvernul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )