Libnet.ro
UNICEF

18:45

Papa Francisc isi incepe prima sa vizita in strainatate, in Brazilia

B1 B1,
Papa Francisc isi incepe prima sa vizita in strainatate, in Brazilia

Papa Francisc efectueaza prima sa vizita in strainatate, chiar pe continetul sau de origine, urmand sa participe la Ziua Mondiala a Tineretului in Brazilia. Papa va vizita tara catolica cea mai populata din. continuă pe B1

Papa Francisc isi incepe prima sa vizita in strainatate, in Brazilia.

Papa Francisc efectueaza prima sa vizita in strainatate, chiar pe continetul sau de origine, El urmeaza sa participe la Ziua Mondiala a Tineretului in Brazilia, informeaza b1. ro. Papa va vizita tara catolica cea mai populata din lume, cu 120 de milioane de adepti. Suveranul Pontif este mult asteptat de brazilieni, apreciindu-l pentru simplitate si pentru atentia sa pentru cei saraci. Papa vine aici in misiune pastorala. Mesajul sau se va concentra asupra problemelor cu care ne confruntam cu .

Papa Francisc incepe luni prima sa vizita in strainatate. Este asteptat in tara cu cei mai multi catolici din lume

La cinci luni de la intronizarea sa, Papa Francisc incepe prima sa vizita in strainatate pe continentul sau de origine, America Latina, cu ocazia Zilei Mondiale a Tineretului. Simplitatea Papei Francisc, atentia sa pentru cei saraci si pragmatismul sau au trezit mari asteptari printre credinciosi care il asteapta cu sufletul la gura.

Papa Francisc a pledat in favoarea tinerilor si a celor in varsta

Papa Francisc a pledat, luni, in drum spre Brazilia, in favoarea tinerilor, care risca sa ajunga o generatie fara locuri de munca, si a celor in varsta, care sunt adesea ignorati, potrivit.

Premierul Ponta isi incepe vizita in Spania. O fotografie economica a relatiilor romano-spaniole

Cand un sef de stat din tarile dezvoltate pleaca intr-o vizita de lucru, prima intrebare pe care o adreseaza consilierilor sai este : ce afaceri avem cu statul respectiv? Orice vizita diplomatica are si o consistenta dimensiune economica. In fond, totul e business, iar atragerea de investitii straine ar trebui sa fie prioritatea oricarui guvern roman. Premierul Victor Ponta, isi incepe luni, 22 iulie, vizita de lucru la Madrid, unde se va intalni cu oficialitati spaniole. Care sunt afacerile Spaniei in Romaniei si reciproc, aflati din textul de mai jos.

Papa Francisc a plecat catre Rio de Janeiro, unde va prezida Zilele Mondiale ale Tineretului

Papa Francisc, primul Suveran Pontif venit din America Latina, a parasit Roma, luni, cu putin timp inainte de ora 09. 00 ora Romaniei), pentru a merge la Rio de Janeiro, unde va prezida Zilele Mondiale ale Tineretului, relateaza AFP.

Papa Francisc a plecat catre Rio de Janeiro, unde va prezida Zilele Mondiale ale Tineretului

Papa Francisc, primul Suveran Pontif venit din America Latina, a parasit Roma, luni, cu putin timp inainte de ora 09. 00 ora Romaniei), pentru a merge la Rio de Janeiro, unde va prezida Zilele Mondiale ale.

Papa Francisc accelereaza reforma structurilor economice ale Vaticanului

Papa Francisc a instituit vineri o comisie pentru a examina masurile care trebuie adoptate in vederea ameliorarii structurilor economico-administrative ale Sfantului Scaun, confirmand o accelerare a reformelor la Vatican, a anuntat purtatorul sau de cuvant, citat de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )