Libnet.ro
UNICEF

06:45

Papa Francisc a recunoscut adevaruldespreBiserica

Antena3 Antena3,
Papa Francisc a recunoscut adevaruldespreBiserica

Papa Francisc a recunoscut, marti, ca anumiti preoti si episcopi au agresat sexual calugarite catolice, raspunzand unei intrebari ce i-a fost adresata de un jurnalist prezent la bordul avionului care il. continuă pe Antena3

Papa Francisc recunoaste ca preoti si episcopi au agresat sexual maicute

Papa Francisc a recunoscut marti ca preoti si episcopi au agresat sexual maicute, raspunzand unei intrebari a unei jurnaliste intr-un avion care il ducea in Italia dintr-o excursie in Emiratele Arabe Unite, scrie AFP.

VIDEO Papa Francisc si-a incheiat vizita istorica in Emiratele Arabe Unite cu o liturghie neobisnuita in fata a zeci de mii de catolici si musulmani

Papa Francisc si-a incheiat marti vizita istorica in Emiratele Arabe Unite cu o liturghie in aer liber, un eveniment inedit intr-o tara musulmana, relateaza AFP.

Papa Francisc a pornit intr-o VIZITA ISTORICA! Este primul suveran pontif care calca pe aceste meleaguri...

Papa Francisc va incepe, duminica seara, o vizita istorica in Emiratele Arabe Unite, acolo unde va participa luni la o intalnire interreligioasa internationala si va celebra marti o mesa gigantica, fara.

PAPA FRANCISC: Nu exista violenta justificata de vreo religie

Papa Francisc a lansat, ieri, un apel la condamnarea oricaror violente comise in numele religiei.

Papa Francisc, mesaj minunat in Emiratele Arabe Unite

Papa Francisc, primul suveran pontif din istorie care a pasit pe pamantul din Peninsula Arabica, participa luni la o reuniune interreligioasa internationala in Emiratele Arabe Unite, inainte de a oficia,.

Papa Francisc, VIZITA ISTORICA in Emiratele Arabe Unite: Este primul Suveran Pontif care viziteaza Peninsula Arabica (VIDEO)

Papa Francisc se afla intr-o vizita istorica in Emiratele Arabe Unite, devenind astfel primul Suverna Pontif care viziteaza Peninsula Arabica, informeaza AFP, citata de Stirile ProTv. Seful Bisericii.

Papa Francisc a ajuns in Emiratele Arabe Unite pentru o vizita istorica

Papa Francisc a ajuns duminica in Emiratele Arabe Unite EAU), devenind primul cap al Bisericii catolice care viziteaza Peninsula Arabica, leagan al islamului, transmite AFP.

VIDEO Papa Francisc a ajuns n Emiratele Arabe Unite pentru o vizita istorica

Papa Francisc a ajuns duminica in Emiratele Arabe Unite EAU), devenind primul cap al Bisericii Catolice care viziteaza Peninsula Arabica, leagan al islamului, scrie Agerpres citand AFP.

Papa Francisc, vizita istorica in Emiratele Arabe Unite

Papa Francisc incepe duminica seara o vizita istorica in Emiratele Arabe Unite, prima vizita a unui pontif suveran in Peninsula Arabica, unde va cauta sa consolideze legaturile cu islamul.

Papa Francisc, chemat sa medieze criza politica din Venezuela

Presedintele venezuelean, Nicolas Maduro, a declarat ca i-a scris papei Francisc, pentru a-l ruga sa joace un rol de mediator in criza politica din tara sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )