Libnet.ro
UNICEF

09:00

Papa Francisc, VIZITA ISTORICA in Emiratele Arabe Unite: Este primul Suveran Pontif care viziteaza Peninsula Arabica (VIDEO)

B1 B1,
Papa Francisc, VIZITA ISTORICA in Emiratele Arabe Unite: Este primul Suveran Pontif care viziteaza Peninsula Arabica (VIDEO)

Papa Francisc se afla intr-o vizita istorica in Emiratele Arabe Unite, devenind astfel primul Suverna Pontif care viziteaza Peninsula Arabica, informeaza AFP, citata de Stirile ProTv. Seful Bisericii. continuă pe B1

Papa Francisc, vizita istorica in Emiratele Arabe Unite

Papa Francisc incepe duminica seara o vizita istorica in Emiratele Arabe Unite, prima vizita a unui pontif suveran in Peninsula Arabica, unde va cauta sa consolideze legaturile cu islamul.

Papa Francisc, mesaj minunat in Emiratele Arabe Unite

Papa Francisc, primul suveran pontif din istorie care a pasit pe pamantul din Peninsula Arabica, participa luni la o reuniune interreligioasa internationala in Emiratele Arabe Unite, inainte de a oficia,.

Papa Francisc a ajuns in Emiratele Arabe Unite pentru o vizita istorica

Papa Francisc a ajuns duminica in Emiratele Arabe Unite EAU), devenind primul cap al Bisericii catolice care viziteaza Peninsula Arabica, leagan al islamului, transmite AFP.

VIDEO Papa Francisc a ajuns n Emiratele Arabe Unite pentru o vizita istorica

Papa Francisc a ajuns duminica in Emiratele Arabe Unite EAU), devenind primul cap al Bisericii Catolice care viziteaza Peninsula Arabica, leagan al islamului, scrie Agerpres citand AFP.

Papa Francisc a pornit intr-o VIZITA ISTORICA! Este primul suveran pontif care calca pe aceste meleaguri...

Papa Francisc va incepe, duminica seara, o vizita istorica in Emiratele Arabe Unite, acolo unde va participa luni la o intalnire interreligioasa internationala si va celebra marti o mesa gigantica, fara.

Da Papa Francisc unda verde la educatia sexuala in scoli?

Papa Francisc ar fi declarat ca educatia sexuala trebuie oferita in scoli si ca sexul nu este un bau bau, este un dar de la Dumnezeu; Edupedu si alte platforme instrumenteaza imediat declaratia; iata ce progresist este Papa de la Roma, in conditiile in care BOR se opune educatiei sexuale in scoli.

Papa Francisc, chemat sa medieze criza politica din Venezuela

Presedintele venezuelean, Nicolas Maduro, a declarat ca i-a scris papei Francisc, pentru a-l ruga sa joace un rol de mediator in criza politica din tara sa.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2821 seconds )